Crkla mi je interna memorija, garancija vazi do oktobra i odneo sam ga u servis pre 3 nedelje. Da li je toliki problem to popraviti, ili zameniti telefon? Nije mi jasno zasto toliko cekaju, jos par dana pa ce biti rok od 30 kad moraju da rese stvari...
Jer zna neko kako otkljucati modem iz telenor prepaid internet paketa u pitanju je Zte MF193
pa ako neko moze besplatno da ga otkljuca neka se javi na pp da ne saljem imei broj javno
pozdrav
Imam Htc Desire 500 dual sim. U prvom slotu od sim kartice je polomljen srednji pin citaca,i ne vidi karticu.Da li je to moguce popraviti i mozete li mi preporuciti nekoga.Hvala unapred
Želim da kupim HTC M8, međutim uređaj je zaključan na Telenor mrežu. Zanima me da li je moguće da se dekodira bez gubitka garancije ili da tražim odmah simfree?
Jer zna neko kako otkljcuati stari samsung B100 putem koda zakljucan na MTS stoji mi a drugaru crko telefon a ja bi mu ga poklonio inace telefon je 2008 dobijen uz pc na poklon a njemu bi ovaj posluzio extra jer baterija drzi cak 7 dana bez ikakvih problema licno testirano stoji stara 064 kartica u njemu pa se koristi za Sms poruke
Pozdrav
Pa trazi od mts-a da ga otkljucaju tj da ti daju kod. Morali bi.
Ako ti to ne urade, pogledaj na netu da li neko radi otkljucavanje. Procedura je jednostavna. Platis, dobijes kod, uneses ga u dialer i to je to.
Treca opcija ti je neki servis pa da ti oni otkljucaju.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Evo ovako,meni je telefon danas ispao (Samsung Galaxy S3) i padao je uspravno i kako je pao ozuljao sam donji deo telefona tacnije nesto malo u cosku desnom. E pa mene sad zanima da li se ta dole plastika ili sta vec moze zameniti i koliko bi to kostalo?
Imam htc desire 500 I danas je počeo da mi pravi mutne slike.Posle restarta problem je delimično rešen,naime sada su mutne slike tj. ne može da fokusira na razdaljini manjoj od 25 cm.Šta se tu može uraditi?
Edit.
Evo sad je počeo da pravi mutne slike iz daljine a iz blizine normalne.
Da li bi pomogao fabrički reset ili je ovo hardverski problem?
U pitanju je s3 mini, u tomu rada se sam od sebe iskljucio i nece da se ukljuci, probao sam i drugu bateriju i drugi punjac i kacio ga na komp ali nista se ne desava, sta bi moglo biti ?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.