Ne dozvolite da vas "serviseri" deru! Pitajte...

flešovanje softvera, popravka, kvarovi

koliko vam se puta desilo da platite skupu popravku u servisu a da posle shvatite da ste mogli proci mnogo jeftinije

Glasanje se završava Uto, 26. Sep 2006. 14:28

nikada
18
72%
nekoliko puta
7
28%
vise od 10 puta
0
Nema glasova
stalno mi se desava
0
Nema glasova

Ukupno glasova: 25

igord
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 21:46

Post od igord »

jezdanino, ala covece udarice te infarkt, polako. Moguce da je virus, sto nije nista strano, F Secure ili bilo koji drugi AV program ce ti pomoci. Ako si citao po forumu, a nisi, video bi Firmware update. Uradi update i verovanto nece vise biti problema. 8)

P.S.: Razmisli o nitroglicerinima.

madafaka1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 16. Jan 2008. 08:20

Post od madafaka1 »

Stalno mi izbacuje "Memory full! Delete some data!", iako sam svu muziku i sve slike prebacio na memorijsku karticu od 1GB. Ne mogu da primam poruke, a ni da vrsim odredjene operacije jer navodno nemam dovoljno memorije! Sta da radim?!Dexter,

Symbian_OS
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 31. Avg 2006. 21:32

Post od Symbian_OS »

madafaka1, Udji u poruke i podesi da ti memorija za skladishtenje bude interna memorija. Tada otvori inbox i snimi pa obrishi ono shto je u njemu. Najverovatnije ti to zauzima mnogo memorije josh ako si preko bluetooth-a prebacivao muziku, video ili slike... Posle toga naravno vrati na memorijsku... To je sigurno. Pozzz

dimitrijeNS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 27. Jan 2008. 22:35

Post od dimitrijeNS »

Da li zna neko koliko kosta zamena displeja na samsungu d900i, pukao mi je danas na cetiri dela,
da li se to uopste isplati?

wolftribe
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 29. Jan 2008. 10:56

Post od wolftribe »

Probao sam da ubacim karticu 064.Inace telefon i kartica su iz Telenora.Prijavljivao je neku sifru za mrezu.Uradio sam nesto pogresno i kad sam vratio karticu 063 prijavljuje da mi je telefon zamrznut i trazi neku sifru.Koja je to sifra i sta da radim da bih odmrznuo telefon.Telefon je star par meseci i jos je u garanciji.

Samsung e250

ZokyDin
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Feb 2008. 02:26

Post od ZokyDin »

:smutny: Imam LG U8360 vec 1 godinu i super je radio do pre mesec dana. Naime, pukla je (ili se razdvojila) maska na zglobu preklopnog mehanizma, pa je u medjuvremenu dok sam trazio masku stradao i flat kabl (ekrani emituju samo belo osvetljenje!) :shock: Telefon sam cuvao i nije padao niti je udaran. Prekopao sam ceo KG (tamo inace zivim) i niko mi nije mogao pomoci u vezi servisiranja, rezervnih delova ili saveta gde mogu i kome da se obratim za pomoc. Telefon k`o da je pao s` Marsa! :o Nemam pojma ni ko je ovlasceni uvoznik telefona i opreme za LG (ako takva firma uopste postoji kod nas). Ne znam sta da radim... Pomagajte, ocajan sam :cry:

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

ZokyDin,

Druze,odmah da ti kazem da ti je jedino resenje da ides od servisa do servisa i da imas toliko srece da se nekome nasao za delove(mada i u to sumnjam),pa da iskompletirate.....

Uvek sam govorio ljudima da ne kupuju ono za cega se delovi,servis i sve ostalo ne mogu naci nigde......ali niko ne slusa....

Sa srecom,

Bihel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 18. Feb 2008. 03:14

Post od Bihel »

Zanima me koliko bi moglo da me kosta popravka kineskog telefona marke cect t689. :unsure:
Telefon radi bez problema (pusta muziku,kamera,igrice) ali samo dok nema kartice u njoj,kako ubacim karticu tako se odmah gasi telefon.Prvo sam mislio da nije do telefona vec do kartice,da je sprzena ili tako nesto,ali nije probao sam na drugim i on se ponovo gasi. :x
Telefon mi sasvim dobro odgovarao,ima sve sto mi je potrebno pa se pitam,da li se isplati da ga popravljam ili da kupim neki novi.

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

koliko para toliko muzike kad kupujes kineza kad crkne baci ga u kantu....salim se malo ali jebiga ima i istine. :D :D :D :D :D :D

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

Bihel,

Ne znam odakle si,ali ti mogu resiti taj telefon za skromnih 30eur...

Pozdrav

Bihel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Bihel »

Beograd Vozdovac moze za 30 evrica.

:lol: :lol: :D :lol: :D :lol: :lol:

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

Bihel,

Iako znam dosta kolega koji ti to mogu uraditi u BG,ako ti bas hoces posalji mi telefon city-expresom....adresu imas u profilu na baneru na mom sajtu,isto tako ga i vracem u roku od dva do tri dana.

pozz

Bihel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Bihel »

Ma nije mi tesko,otici cu kod nekog tvog kolege da mi popravi.Mislim da je bolje tako,samo bi me zanimala cena kod njih da li je ista?

I hvala na odgovoru!
Bar da mi neko nesto kaze, svi odmah kazu ma baci tog kineza ili kupi novi.

mixman
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 28. Dec 2005. 02:16
Kontakt:

Post od mixman »

Molim Vas, hitno mi je potreban pouzdan serviser za SE K800i. Naime, potpuno je "pukao" softverski do stadijuma da kad ga upalim samo blinkuje beli ekran, uopste ne moze da se podigne softver. Sve je krenulo pre par dana kada mi je prvo izgubio vezu imenik sa indentifikacijom poziva i SMS-a, pa kad sam ga resetovao u imeniku se preko kontakta pojavila bela debelja linija, tako da skoro nisam moga da procitam broj i ime kontakta...
Telefon mi je jako potreban zbog funkcionisanja posla (i zivota u tom smislu), zaista se ne bih prebacivao i ponovo adaptirao na novi telefon ako nije zaista nuzno!

Kome da se obratim?

pozz i TNX
mIXmAN

sector
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 28. Feb 2008. 18:09

Post od sector »

Pozdrav svima,

Matori mi ima 2610 i kuka kako bi hteo srpski u njemu jer se teze snalazi sa eng. Telefon je skinut as neke spasnke mreze, nije debrandovan. Postoji li mogucnost i kakva je procedura da se 2610 fleshuje (kucno flesovanje, da ga ne nosim u servis ako moze da se uradi i samostalno) sa evropskim softwareom koji sadrzi srpski jezik kako pise na nokia.com sajtu.

Hvala unapred.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

sector kolko ja vidim taj telefon nema podrsku za USB, a to bi bio jedini nacin za uspostavljanje veze sa racunarom sto se tice ubacivanja srpskog jezika, sto znaci da bi morao da ga odneses u servis da to oni odrade preko box-a.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

sector,

Zao mi je ali matori ili ti cete se morati odvojiti od skromnih 300-400 dinara pa pravac u servis.....

jox89
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 26. Feb 2006. 01:31

Post od jox89 »

Problem sa Sony Ericsson W950i:
Ja ovaj tel imam vec duze vreme i stvarno sve pohvale za njega... :D
Ali mi sada ne radi touch :smutny: ,zato bih vas molio da mi kazete da li postoji neki servis u BG-u koji bi mogao da mi pomogne ili kako da nabavim nov display ili pokvaren tel ali da display radi....

Hvala svima unapred!!!! :oops:

gomatami
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2008. 04:28

Post od gomatami »

Ljudi, ajd nek neko pomogne :(

Znaci, radi se o k800i. Na faksu ga ugasio da ne drnda ako me neko cimne, i posle 3 sata, kada sam hteo da ga upalim, telefon mrtav! Znaci apsolutno ne mrda! Star je 5 meseci, nemam garanciju. Drugar koji se bavi servisiranjem, dva dana pokusava da ga povrati, i kako mi kaze nije u mogucnosti da do kraja ucita softver. Navodno, mora da greje flash, cini mi se i onda uspeva da zapocne kopiranje, ali nikada ne stigne do kraja. Takodje, kaze mi da je mozda i sam procesor stradao.

Ima li neko savet? Ili jos bolje, ako neko od serivsera moze da mi kaze da li je ovo neki kvar koji se povremeno javlja kod ovog tipa telefona?Od dzidza bidza je instalirana mini opera, flury i torch, i ima negde oko 60 sati razgovora. :cry:

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Jox89,stvarno,ne razumem.Sve pohvale za telefon a crkao glavni deo,ekran.Ja bih ga omlatio o beton.Zasto da ga hvalim.Za hvalu je kad telefon prezivi sve bar dve godine bez hardverskog problema.
LG G2 Black,16GB

Zaključana tema