Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Ti si se najviše obradovao ovom razvoju događaja, priznaj. [emoji1787]sugarcoated_ass napisao: Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
Dobio sam novi telefon isti model, Nokia 3310 3g i daleko je bolji, nema da krcka poklopac baterije, testeri bolje rade, sve je bolje ali Gari kako si i napisao tj posumnjao sat ne radi kako treba, opet zuri i tako.Izgleda da ili su dobili seriju sa greskom ili su takve sve nokie 3310 2017 3g.Nazalost zaleteo sam se na brend, trebao mi je dual sim telefon obican tj dumb zbog posla ali eto...гари napisao:Držim palčeve da bude sve kako valja.
Jedino vidi da li i ostale takve Nokije imaju taj problem. Ako sve to imaju, onda od zamene za raj model nema vajde
I smartfon može da se koristi samo za pozive i poruke, a pritom je, u većini slučajeva, bolje i kvalitetnije napravljen. [emoji846]cekicm83 napisao:Evindzer, a sta da radimo onda mi koji ne volimo smartfonove ili zelimo da odmorimo od njih?(...)
Mislim da nisi u pravu, mislim da samsung ne bi dozvolio sebi ovako bagovit telefon.
HMD dizgori. [emoji16]cekicm83 napisao:(...) za godinu uvoza pise 2018, a godina proizvodnje 2019.Pa vi sada vidite koje je to "zlo".
Gari, u pravu si. [emoji1787]гари napisao:U pravu je Evi.