Sve sto vam treba za Htc uredjaje qtek,spv mda,xda (servis)

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

stylus za qtek 9100 imam 7eur 1 kom a sto se kucista tice mozda mogu nabaviti al je mnogo skupo ostavi mi na pm broj telefona pa se cujemo za dalje...stigao sam sa odmora pa pisite ali ostavite na broj. mob. za laski kontakt

,,hvala svima na poverenju. 8) :)

Tatala
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 07. Avg 2009. 18:18

Post od Tatala »

Cao ljudi imam htc hd hteo bih da kupim drzac i punjac za kola(ne kineski) i foliju za ekran. Ako neko zna neka me uputi. Ja sam iz Bg-a. Pozz

tata78
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 18. Nov 2007. 05:48

Post od tata78 »

Kako da znam da li je moj moj CID Super CID, MTTY mi pokazuje sledece HTCSVODAP110IqpÞHTCE.
Da li je ti super cid ili ne? Inace u pitanju je HTC P3600.

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

To nije superCID. Trebalo bi da pise HTCeSuperCID ili slicno kad mu das info2. To je CID od Vodafone. Pogledaj na XDA.

bluberi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 01. Avg 2009. 02:41

Post od bluberi »

gsmhacker, Imas mozda olovkicu za htc touch dimond?I koliko bi me kostala?Unapred hvala..

Izmenila Ninolina:: zabranjeno je ostavljanje takvih ličnih podataka na forumu.. Za to koristi PP.. I pre svega pročitaj pravila foruma

Zlocesti
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 01. Sep 2009. 01:24

Post od Zlocesti »

ima lo koga:))

displej ili flet ne znam sta je zveknulo :)

htc s 710 .. pola displeja ima sliku pola nema

Duka015
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 02. Sep 2009. 16:38

Post od Duka015 »

Pozdrav!

Naprsnuo mi je displej na htc p3600i. Telefon je stra dva meseca.
Pola ekrana vidim, pola ne. I taj deo koji ne vidim ima touch f-ju ako mi to nešto znači...
Gde mogu da zamenim displej i kolika je cena?

Hvala

bezbi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 31. Maj 2009. 02:19

Post od bezbi »

kako da ubacim neku moju melodiju za sms na touch pro nudi mi samo one koje su vec u tel? :unsure: to me je isto mucilo za dolazni poziv ali sam ubacio zeljenu pesmu u my documents/my ringtones ali za sms ne pali

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Bezbi ako Sms ne pali to znaci da imas 6.0 WM a to dalje znaci da trebas da konvertujes pesmu-ton koji hoces za sms i postavis u windows folder(misli mda moze i u my ringtones)... 8)

Sad sam pogledao kod mene na telefonu i meni cita sa kartice mp3 fajlove i dozvoljava mi da ih stavim za zvono poruke i svega ostalog...Pokusaj da prekopiras na karticu (nemoj da stavljas ni u jedan folder)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

bezbi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bezbi »

da dimi to je to fora je da je ne ubacujes u folder! hvala ali i ma jos jedan problem :unsure:
nece da mi se sihronizuje sa WINDOWS MOBILE DEVACE CENTROM??? telefon mi je konektovan ali izbacuje neku greskicu tokom synca(koristim vistu)???

zuloom
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 08. Sep 2009. 16:51

Post od zuloom »

Zanima me gde mogu da odradim zamenu Flat kabla za Tytn II i koja bi cena bila. Prilično sam siguran da je Flat otkazao...

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Bezbi koju verziju WMDC-a koristis i koj error izbaciju....DA skratim post...Taj error sto ti izbacuje od slova doslova prekopiras u google sibnes enter i nacices resenje problema u jednom od prva 3 posta 99%.... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

milosmeda
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 08. Sep 2009. 19:45

Post od milosmeda »

Da li imas na lageru zastitu za ekran (nalepnicu) za htc touch diamond 2 posto sam lose zalepio ovu njegovu sto sam dobio i da li imas originalni htc punjac za auto? I po kojoj ceni sve to?
Hvala unapred.

sesesekuku
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 08. Sep 2009. 00:49

Post od sesesekuku »

Trebala bi mi mala tastatura za HTC tytn II (tastatura koja ide sa prednje strane maske-celo kućište mi nebi trebalo-jer je moje u dosta dobrom stanju pa ga nebih menjao)
Takođe bi mi trebala i baterija za isti telefon.
Odgovorio si mi jednom o cenama, ali nakon toga se moj nalog na sajtu izgubio, pa sada pokušavam ponovo da kontaktiram sa novog naloga i na ovaj način.
Cene koje si pomenuo bi m uglavnom odgovarale (15 i 20 evra), pa bih hteo da se dogovorimo oko preuzimanja uz moguću montažu tastature-neznam kako bih se snašao a nemam ni alat, pa se radije nebih upuštao u ovaj posao :) )
Hvala unapred!

bezbi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bezbi »

ne radi mi mms,ne mogu da posaljem email,gps veza stalno puca na 5sek da menjam rom? da li neko moze da mi preporuci neki vec sam koristio energy i romeos a da je to 6.1?

Alexander
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 18. Okt 2006. 14:36

TyTN u boji

Post od Alexander »

HTC TyTN, vlasnik sam polovnjaka od nedavno, odjedanput tek tako pobeli ekran i posle visestrukog off/on to se normalizuje...da bi na kraju dobio 4 boje crvenu, zelenu, plavu, belu sa nekim informacijama IPL, SPL...
Pitanje - posle nekog servisa, moze li taj telefon biti upotrebljiv neko duze vreme ili ga treba udati sto pre ? Koji mu je andrak ?

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Alexander jer si pokusao da promenis rom na tvom telefonu? Za detaljno uputstvo poseti Xda developer sajt....Ako to ne pomogne pitanje postavi ovde>viewtopic.php?t=9962&start=660

Bezbi pokusaj sa promenom roma isto i za tebe vazi-pravac xda forum.....Sledeci put pitanje postavi ovde>viewtopic.php?t=15941&start=60 8)

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

IPL, SPL. to je bootloader mod sto znaci da ti je telefon jos ziv i moze da se sredi to ti je kao bios na racunaru, ako ga nisi cid otkljucao tacnije pre toga stavio hard spl pa zatim flesovao onda si brikovao telefon ali postoji mogucnost da se vrati koji ti je ipl i spl pa ako ima hard spl mozes ga flesovati iz tog bootloader moda ponovo. :roll:

Zlocesti
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 01. Sep 2009. 01:24

Post od Zlocesti »

ae ajde neka mi neko posalje na pm .. broj nekog serisera ili servisa za htc da je u bg u ili pancevu ?

mgoran
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 22. Okt 2009. 06:02

Post od mgoran »

potrebna prednja maska za Qtek 8500 , deo ispod pomoćnog displeja .
Pukla je po dužini , pa sad jedva da stoji na mestu .

Ako neko ima neki info ...

Zaključana tema