,,hvala svima na poverenju.
Sve sto vam treba za Htc uredjaje qtek,spv mda,xda (servis)
- dimi89
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Bezbi ako Sms ne pali to znaci da imas 6.0 WM a to dalje znaci da trebas da konvertujes pesmu-ton koji hoces za sms i postavis u windows folder(misli mda moze i u my ringtones)... 
Sad sam pogledao kod mene na telefonu i meni cita sa kartice mp3 fajlove i dozvoljava mi da ih stavim za zvono poruke i svega ostalog...Pokusaj da prekopiras na karticu (nemoj da stavljas ni u jedan folder)
Sad sam pogledao kod mene na telefonu i meni cita sa kartice mp3 fajlove i dozvoljava mi da ih stavim za zvono poruke i svega ostalog...Pokusaj da prekopiras na karticu (nemoj da stavljas ni u jedan folder)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- dimi89
- Mobil manijak

Bezbi koju verziju WMDC-a koristis i koj error izbaciju....DA skratim post...Taj error sto ti izbacuje od slova doslova prekopiras u google sibnes enter i nacices resenje problema u jednom od prva 3 posta 99%.... 
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
-
sesesekuku
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Uto, 08. Sep 2009. 00:49
Trebala bi mi mala tastatura za HTC tytn II (tastatura koja ide sa prednje strane maske-celo kućište mi nebi trebalo-jer je moje u dosta dobrom stanju pa ga nebih menjao)
Takođe bi mi trebala i baterija za isti telefon.
Odgovorio si mi jednom o cenama, ali nakon toga se moj nalog na sajtu izgubio, pa sada pokušavam ponovo da kontaktiram sa novog naloga i na ovaj način.
Cene koje si pomenuo bi m uglavnom odgovarale (15 i 20 evra), pa bih hteo da se dogovorimo oko preuzimanja uz moguću montažu tastature-neznam kako bih se snašao a nemam ni alat, pa se radije nebih upuštao u ovaj posao
)
Hvala unapred!
Takođe bi mi trebala i baterija za isti telefon.
Odgovorio si mi jednom o cenama, ali nakon toga se moj nalog na sajtu izgubio, pa sada pokušavam ponovo da kontaktiram sa novog naloga i na ovaj način.
Cene koje si pomenuo bi m uglavnom odgovarale (15 i 20 evra), pa bih hteo da se dogovorimo oko preuzimanja uz moguću montažu tastature-neznam kako bih se snašao a nemam ni alat, pa se radije nebih upuštao u ovaj posao
Hvala unapred!
TyTN u boji
HTC TyTN, vlasnik sam polovnjaka od nedavno, odjedanput tek tako pobeli ekran i posle visestrukog off/on to se normalizuje...da bi na kraju dobio 4 boje crvenu, zelenu, plavu, belu sa nekim informacijama IPL, SPL...
Pitanje - posle nekog servisa, moze li taj telefon biti upotrebljiv neko duze vreme ili ga treba udati sto pre ? Koji mu je andrak ?
Pitanje - posle nekog servisa, moze li taj telefon biti upotrebljiv neko duze vreme ili ga treba udati sto pre ? Koji mu je andrak ?
- dimi89
- Mobil manijak

Alexander jer si pokusao da promenis rom na tvom telefonu? Za detaljno uputstvo poseti Xda developer sajt....Ako to ne pomogne pitanje postavi ovde>viewtopic.php?t=9962&start=660
Bezbi pokusaj sa promenom roma isto i za tebe vazi-pravac xda forum.....Sledeci put pitanje postavi ovde>viewtopic.php?t=15941&start=60
Bezbi pokusaj sa promenom roma isto i za tebe vazi-pravac xda forum.....Sledeci put pitanje postavi ovde>viewtopic.php?t=15941&start=60
IPL, SPL. to je bootloader mod sto znaci da ti je telefon jos ziv i moze da se sredi to ti je kao bios na racunaru, ako ga nisi cid otkljucao tacnije pre toga stavio hard spl pa zatim flesovao onda si brikovao telefon ali postoji mogucnost da se vrati koji ti je ipl i spl pa ako ima hard spl mozes ga flesovati iz tog bootloader moda ponovo.