Servisiranje - pitajte

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

materijalmen, vredi uzeti definitivno... a kako? Pogledaj PP, imas link kako i koji ROM da turis

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46

Post od samo-partizan »

Postoji li mogucnost da sredim slajd na nokia n95,malo se olabavio da kazem pa reko jel postoji sansa da se dotegne.

ebn
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 02:38

Post od ebn »

imam nokiu n78 i na ekranu mi je izasla neka mrlja sa crnim crticama ispod i iznad mrlje.telefon je star oko 3 meseca.da li treba da menjam display i kolika bi cena bila za nokia n 78 hvala unapred

direktiva
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 19:05

Post od direktiva »

pitam se dali je neko flesovao n95 8g kineza i kako se to radi gde su ti kineski softveri .kamera je uzas vga video snimanje na 176x 144 x15f dali bar to moze da se softverom poboljsa

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

direktiva, Ti si bas optimista :lol: Mozda negde i nadjes firmware za tu "kinesku N95 8GB" ali se neces nesto ovajditi od toga.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Ikona
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 02. Mar 2008. 17:44

Post od Ikona »

Jel bi mogao neko da mi pomogne kako da otkljucam micro SD karticu,a ne znam joj sifru. nisam debil da je zaboravim,nego se iz nekog razloga sama promenila,i sad ne mogu karticu nigde da prikacim,nijedan uredjaj je ne vidi. u pitanju jekingston micro sd 8gb,a tel NOKIA E71. hvala unapred

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Ikona,

Zao mi je,ima dva nacina ali u oba moras da je formatiras.
-da odneses kod nekog ko ima klip za reset,posle toga obavezan format.
-da je ubacis u neki od telefona koji hoce da je vide zakljucanu i dozvoljavaju format(primer nokijini komunikatori...itd),i uradis format.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

drgrga, da li znas(a pretpostavljam da znas posto se time bavis) koliko kosta zamena flet kabela kod samsunga kg800 (cokolada)???
Unapred hvala
D500&E71

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

loki13,

ne znam kod drugih kod mene je 1500,00 din,original no kina :uhuh: pozz

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

Imam problem sa N78 :cry: Izgulio mi se d-pad, tacnije onaj sivi okvir d-pada s desne strane skoro celo duzinom i to me vrlo iritira :x Pa da pitam jel zna neko da li moze da se zameni d-pad kod njega ili sta tu moze da se uradi? :unsure: I koliko bi to odprilike kostalo? Hvala unapred!
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

igorlama
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 18. Jan 2009. 10:00

Post od igorlama »

POz svima. imam nokiu 6300 cackao sam sequrity kod i zabrljao i sad ga ne znam... nije fabricki 12345!!!
Kako da saznam koji je kod ,moze li to ili mora u sesris na flashovanje??? nije mi zakjucana tastatura normalno mi radi fon!!! Hvala unapred

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

igorlama,

Ne mora fleshovanje,ali mora reset user code,opet potreban neki od NK boxova,mozda postoji i neka druga fora ali se time nisam bavio 8)

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

drgrga, a sta imas da kazes za moj post iznad? :cry: Da znam ima li nade, posto bih hteo da ga menjam, a zbog tog ce mi ubiti cenu kao nista :shock:
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

Čurug67
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 16. Jun 2008. 23:42

Post od Čurug67 »

Da ne dužim- k 810i, nestale pojedine funkcije,kočio, slike se preklapale i dolazile u nenormalnim bojama. Poslat u ovlašćeni servis, bio pod garancijom, vraćen popravljen,kažu softver. Posle otprilike dva meseca slike se ponovo preklapale a par dana od pojave tih simptoma telefon crkao, ustvari kad ga stavim na punjač osvetli se ceo ekran i počne tako da blinkuje sve vreme dok je na punjaču. Po skidanju sa punjača nemoguće ga je upaliti. Nije kvašen niti je padao,žena ga koristi kao fotoaparat i za slušanje muzike. Ima li neko pomoć za mene?

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Čurug67,
A jesi li ti sasvim siguran da ti zena sve govori....
Razmisli o tome :D .
Puno je to stvari, a da se desavaju iz cista mira, i to provjerenom telefonu.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Čurug67
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Čurug67 »

Pa za svaki koji je oprala uredno je priznala a ovaj je baš njen,ni deca ga ne diraju pa da njih optužim :roll: A i Telenor potražuje neke pare za isti,jebi ga, kriza...

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Čurug67, water, coca-cola ili something like that :) ...Možda čak i povraćka...video sam ja ispovraćan K700 sa istim simptomima :)

[off]tomas.hokenberi, prvi put da koristiš nešto drugo sem (:wink: i :x ) :D
Nokia C6

besni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 24. Jan 2009. 15:58

Post od besni »

e ovako.moj problem!imam nokiu e 51 maltene novu,jednom prilikom mi je drugar prosuo malo spricera po tastaturi.u roku od sat vremena su prestali odredjeni tasteri da rade....odnesem ga u alpha copy kao imam garanciju praveci se lud kao ne znam sta je i oni mi vrate telefon kao to oni ne rade i to ne ulazi u garanciju!!!ok!odem do servisa ispod siti pasaza i prvo mi kazu kao tezi je kvar,kostace 30,40e.ok.....medjutim zovem ih posle 10 dana i kao e matori nemoze da se popravi!!!!
i tada mi drug odnese tel u neki njegov servis i oni kazu da mi je neko iskopao ceo telefon tj nije strucno radio i zbog toga ne moze da se popravi...zanima me jel postoji bilo kakva opcija popravke i zamene tastature posto telefon radi ali ne mogu da ga otkljucam a prilicno mi se svidja i platio bih samo da nije skuplje od samog telefona.hvala unapred!!!

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

besni,

Ako su ti rekli da je neko iskopao,verovatno su mislili na Emmi filter tastature(koji najcesce prvi strada od vode).Verovatno je taj neko u nedostatku tog dela pokusao da prespoji ili je jednostavno voda pojela neke od kuglica,pa ih je morao kopati t.j izvlaciti sa stampe...
Ako je tako kao sto mislim,drugi se vise ni teorijski NE MOZE staviti.
Postoji samo mogucnost prespajanja,ali ako je vec toliko "iskopano" da ne moze da se prespoji,s njim je definitivno GOTOVO !!!!

Inace taj deo je velicine oko 5x5 mm,ima 25 kuglica kojima stoji zalemljen za stampu(strucno uBGA tehnologija),i sve ovo oko prespajanja se radi pod Mikroskopom jel golim okom ne vidis ni sam deo kako treba....

Eto tolika je to muka :smutny:

Čurug67
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Čurug67 »

@ Tehno maniac - Moze li malo opsirnije, kakav je kvar u pitanju, mogucnost popravke i okvirna cena?

Odgovori