Servisiranje - pitajte
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
direktiva, Ti si bas optimista
Mozda negde i nadjes firmware za tu "kinesku N95 8GB" ali se neces nesto ovajditi od toga.

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Da ne dužim- k 810i, nestale pojedine funkcije,kočio, slike se preklapale i dolazile u nenormalnim bojama. Poslat u ovlašćeni servis, bio pod garancijom, vraćen popravljen,kažu softver. Posle otprilike dva meseca slike se ponovo preklapale a par dana od pojave tih simptoma telefon crkao, ustvari kad ga stavim na punjač osvetli se ceo ekran i počne tako da blinkuje sve vreme dok je na punjaču. Po skidanju sa punjača nemoguće ga je upaliti. Nije kvašen niti je padao,žena ga koristi kao fotoaparat i za slušanje muzike. Ima li neko pomoć za mene?
Čurug67,
A jesi li ti sasvim siguran da ti zena sve govori....
Razmisli o tome
.
Puno je to stvari, a da se desavaju iz cista mira, i to provjerenom telefonu.
A jesi li ti sasvim siguran da ti zena sve govori....
Razmisli o tome

Puno je to stvari, a da se desavaju iz cista mira, i to provjerenom telefonu.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
e ovako.moj problem!imam nokiu e 51 maltene novu,jednom prilikom mi je drugar prosuo malo spricera po tastaturi.u roku od sat vremena su prestali odredjeni tasteri da rade....odnesem ga u alpha copy kao imam garanciju praveci se lud kao ne znam sta je i oni mi vrate telefon kao to oni ne rade i to ne ulazi u garanciju!!!ok!odem do servisa ispod siti pasaza i prvo mi kazu kao tezi je kvar,kostace 30,40e.ok.....medjutim zovem ih posle 10 dana i kao e matori nemoze da se popravi!!!!
i tada mi drug odnese tel u neki njegov servis i oni kazu da mi je neko iskopao ceo telefon tj nije strucno radio i zbog toga ne moze da se popravi...zanima me jel postoji bilo kakva opcija popravke i zamene tastature posto telefon radi ali ne mogu da ga otkljucam a prilicno mi se svidja i platio bih samo da nije skuplje od samog telefona.hvala unapred!!!
i tada mi drug odnese tel u neki njegov servis i oni kazu da mi je neko iskopao ceo telefon tj nije strucno radio i zbog toga ne moze da se popravi...zanima me jel postoji bilo kakva opcija popravke i zamene tastature posto telefon radi ali ne mogu da ga otkljucam a prilicno mi se svidja i platio bih samo da nije skuplje od samog telefona.hvala unapred!!!
besni,
Ako su ti rekli da je neko iskopao,verovatno su mislili na Emmi filter tastature(koji najcesce prvi strada od vode).Verovatno je taj neko u nedostatku tog dela pokusao da prespoji ili je jednostavno voda pojela neke od kuglica,pa ih je morao kopati t.j izvlaciti sa stampe...
Ako je tako kao sto mislim,drugi se vise ni teorijski NE MOZE staviti.
Postoji samo mogucnost prespajanja,ali ako je vec toliko "iskopano" da ne moze da se prespoji,s njim je definitivno GOTOVO !!!!
Inace taj deo je velicine oko 5x5 mm,ima 25 kuglica kojima stoji zalemljen za stampu(strucno uBGA tehnologija),i sve ovo oko prespajanja se radi pod Mikroskopom jel golim okom ne vidis ni sam deo kako treba....
Eto tolika je to muka
Ako su ti rekli da je neko iskopao,verovatno su mislili na Emmi filter tastature(koji najcesce prvi strada od vode).Verovatno je taj neko u nedostatku tog dela pokusao da prespoji ili je jednostavno voda pojela neke od kuglica,pa ih je morao kopati t.j izvlaciti sa stampe...
Ako je tako kao sto mislim,drugi se vise ni teorijski NE MOZE staviti.
Postoji samo mogucnost prespajanja,ali ako je vec toliko "iskopano" da ne moze da se prespoji,s njim je definitivno GOTOVO !!!!
Inace taj deo je velicine oko 5x5 mm,ima 25 kuglica kojima stoji zalemljen za stampu(strucno uBGA tehnologija),i sve ovo oko prespajanja se radi pod Mikroskopom jel golim okom ne vidis ni sam deo kako treba....
Eto tolika je to muka