SKANDAL- u servisu promenili IMEI ili uvalili drugi telefon
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
dimi89, to sa "ovlastenim" servisima je cista budalastina u zemlji Srbiji....NIKO od njih NIJE ovlasten od proizvodjaca cije telefone uvoze, da izvrsi popravku visu od Level1 i Roaming Level 2, u prevodu...mogu da zamene masku, bateriju, punjac(Level1) i flet kabal(Level2). Tako da i znanje i umece Servisera u tim servisima , ako nisu ZAISTA radili pre toga...cccc....
valdevit, zaista ne znam sta da ti kazem...SVAKAKO bi bio konsultovan sa moje strane u vezi popravke...a sad sta raditi....izvini, ali malo sta...fiskalni racun ne posedujes, preimerak Reversa ne posedujes...tako da, u svakom slucaju mogu reci da te prvi put vide TrzisnojInspekciji. Molim info sa adresom servisa na PP.
Pozdrav
valdevit, zaista ne znam sta da ti kazem...SVAKAKO bi bio konsultovan sa moje strane u vezi popravke...a sad sta raditi....izvini, ali malo sta...fiskalni racun ne posedujes, preimerak Reversa ne posedujes...tako da, u svakom slucaju mogu reci da te prvi put vide TrzisnojInspekciji. Molim info sa adresom servisa na PP.
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!