Sve sto vam treba za Htc uredjaje qtek,spv mda,xda (servis)
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
Ninolina, ima 2000,00 din 1300mAh
lesa0208, ima komplet 110eur touch zasebno 60eur
Pozdrav
lesa0208, ima komplet 110eur touch zasebno 60eur
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
Resničanin, 2000,00 dinara
Kosta, 7000,00 dinara
Pozdrav
Kosta, 7000,00 dinara
Pozdrav
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
bancina, nije mi bas jasno...Vi ste pokusali promenu ROM-a pa se sad telefon tako ponasa? Tako se ponasa od kako ste ga dobili? Tako je poceo da se ponasa posle instalacije nekog od programa na telefon?
hallo, Da. Ja sam pokušao da promenim ROM, ali sam iz ne znam kog razloga zaboravio da instaliram Jamp&hardSPL pre nego što sam počeo sa fleshovanjem i tek posle sam se setio šta sam uradio. Naravno, dotle je već sve bilo gotovo... No, kako se meni čini u pitanju je klasičan overflow. Kada ga prikačim na PC dok čita OS, računar ga prepozna, status koji pokazuje activesync je connected, i kreće da sinhronizuje, ali čim telefon zakuca, zakuca i to. Dakle, ne može da završi učitavanje ROM-a, sve ostalo mi deluje kao da je ispravno. Mene zanima samo postoji li neki drugi način ubacivanja odgovarajućeg ROM-a koji ne pdrazumeva korišćenje Activesync-a i da li bi Vi mogli to da mi uradite?
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiras poruku koja je odmah iznad tvoje.. Podrazumeva se da na nju odgovaras.. Obavezno procitaj pravila foruma..
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiras poruku koja je odmah iznad tvoje.. Podrazumeva se da na nju odgovaras.. Obavezno procitaj pravila foruma..
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
bancina, dalo bi se srediti, a ono sto vama pravi problem je verovatno ROM suvise zahtevan za ovaj uredjaj (mali ROM i RAM). Sve mozete naci i na onom 'drugom" mestu gde ste postavili pitanje...
Pozdrav
Pozdrav
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
bancina, savet...ako bas ne zelite gubiti vreme i zivce, odvojite malo vise novca za neki noviji uredjaj...sve u svemu, taj uredjaj radi korektno upravo tako kao sto vam sada radi...sve ostalo je cccc,...
pozdrav
pozdrav
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Orginalna futrola za htc HD2 ? Nalazio sam neke kopije, ali se sve raspadnu posle mesec dana koriscenja.. Interesuje me orginalna, kozna, ona u koju se telefon uvuce.. Jel zna neko gde ?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Zvučnik na HTC Touch 2 mi je "probio". Čuje se neprijatno krčanje kada telefon zvoni ili razgovaram sa nekim. Serviser kaže da su se metalne sitne čestice 'zalepile' za magnet zvučnika i polako seku membranu. On ne može da nađe novi zvučnik, pa vas pitam:
Gde da nađem takav deo?
Isti slučaj je i sa jednim Samsungom SGH-L870.
Gde da nađem takav deo?
Isti slučaj je i sa jednim Samsungom SGH-L870.
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
misoj,
HTC Touch2...1500,00 dinara.
samsung L870...1300,00 dinara.
Pozdrav
HTC Touch2...1500,00 dinara.
samsung L870...1300,00 dinara.
Pozdrav
Pozdrav ! Imam problem sa HTC TyTn 2.Naime puni bateriju,ali ne moze ga prepoznati Windows (nije do ROM-a,ActiveSynca itd,jer je pre radio bez problema,kapiram da je nesto hardverski).Ulaz za USB mu ne radi,tj do pre 2 dana je radio (kad sam ga pozajmio drugu,za FAX).Uredno puni,ali nema sanse da ga Windows prepozna.Gledao sam kontakte,nisam siguran ali kao da je pre bilo 5 a sad 4.Koliko bi kostala popravka realno USB ulaza ? I ako je moguca popravka jel ima neka fora sa slanjem uredjaja u BG (necu da mi cackaju ovi u lokalu),tj kako bi mogao da uputim i gde uredjaj ?
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
Win6.1x, xe...mislis ako ode u Bg ima da se sam opravi? Ili mislis da su im ruke tamo u Prestonici isceliteljske? No hajde to na stranu...
kad okacis telefon na PC da li ga PC "vidi" u bilo kojoj formi (Unknown HW recimo)?
kad okacis telefon na PC da li ga PC "vidi" u bilo kojoj formi (Unknown HW recimo)?
Ne vidi ga uopste.Probao sam 3 kabla.Puni bateriju preko USB,ali nema sanse da ga prepozna ni na jednom PC.Kapiram da je nesto do ulaza,kao da fali 1 zicica,ali nisam siguran.Fon je neogreban,pozajmio sam ga pa mi cudno ...Ne mislim da su u BG ruke isceliteljske druze,vec u BG su mi za jedan drugi PDA trazili 1300 din za touch,a u mom gradu 50 evra : )
EDIT:
hallo nasao sam problem i prepoznao mi je uredjaj ! ali ipak hocu `popravku`.Izgleda da je drug silio USB,pa je petu zicicu sa desne strane gotovo razvalio (bila zavucena iza cetvrte).Koliko kosta da se nameste kontakti ?kapiram da cemi to kad tad otici posto je jako slaba.(taman sad radim backup)
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..
EDIT:
hallo nasao sam problem i prepoznao mi je uredjaj ! ali ipak hocu `popravku`.Izgleda da je drug silio USB,pa je petu zicicu sa desne strane gotovo razvalio (bila zavucena iza cetvrte).Koliko kosta da se nameste kontakti ?kapiram da cemi to kad tad otici posto je jako slaba.(taman sad radim backup)
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
Win6.1x, konektor i zamena kod mene kosta 1800,00 dinara.
Pozdrav
Pozdrav