Sve sto vam treba za Htc uredjaje qtek,spv mda,xda (servis)
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
Hvala gmshacker, nije mi neka zurba smislicu nesto, vise mi se svidja touch izmedju ostalog i zbog dimenzija, znao sam da su hardveski isti s200 i touch.
Jedino me brine eventualno servisiranje,zamena baterije i sl... ako uzmem polovan...
Ne znam videcu da direktno uporedim s200 i touch pa cu odluciti. A bas mi se prelazi na WM
pozdrav i hvala
Jedino me brine eventualno servisiranje,zamena baterije i sl... ako uzmem polovan...
Ne znam videcu da direktno uporedim s200 i touch pa cu odluciti. A bas mi se prelazi na WM
pozdrav i hvala
Galaxy S4,iPhone 4 16 gb 5.1.1 & iPad retina
na godisnjem sam odmaram...izvini druze ali znam tacno sta je otislo na tvom Magician pored ulaza
za usb nalazi se mali deo koji dovodi zvuk moram da nadjem takav deo(tacnije mora se skinuti sa nekog s100 rashodovanog i zalemiti na tvoj) zajeban posao tebi nije otisao mikrofon vec taj mali cip pored usb na njemu se nalazi gumica ako ga rasklopis mozes videti na ploci golim okom...
evo ti slika pa vidi na sta mislim :http://forum.xda-developers.com/files/n ... insane.jpg
Popravka ovog dela bila bi jako skupa i rizicna ako preuzimas rizik da probamo to radicu ali racunaj oko 30eur....i to na muku. pa ako hoces saljem ti moj broj.
za usb nalazi se mali deo koji dovodi zvuk moram da nadjem takav deo(tacnije mora se skinuti sa nekog s100 rashodovanog i zalemiti na tvoj) zajeban posao tebi nije otisao mikrofon vec taj mali cip pored usb na njemu se nalazi gumica ako ga rasklopis mozes videti na ploci golim okom...

evo ti slika pa vidi na sta mislim :http://forum.xda-developers.com/files/n ... insane.jpg
Popravka ovog dela bila bi jako skupa i rizicna ako preuzimas rizik da probamo to radicu ali racunaj oko 30eur....i to na muku. pa ako hoces saljem ti moj broj.

Displej za htc tytn 2 ti je 130-140eur sa montazom kod mene. Ako zelis mogu da ti narucim naravno bilo bi pozeljno rasklopiti ga i pogledati tacno koje je boje flet dispelja zato sto postoje 2vrste lcd-a za tytn 2 kao i za tytn 1.Od momenta tvoje porudzbine rok isporuke 15dana.
Pa ako zelis ostavi mi broj na pmi cucemo se..Pozdrav.

Pa ako zelis ostavi mi broj na pmi cucemo se..Pozdrav.

HTC Charmer problem..
Imam HTC Charmer, po karakteristikama slican kao qtek s200. Ima WM 5.0 i cesto mi se zaglavi kad ucitava strane na netu, pa moram sa skidam bateriju svaki put, jer nema reset taster.. vec mi je dosadilo to.. bio sam na xdedevelopers sajtu ali mrzi me da se gnjavim..da ga flesujem i tako to.. Isto imam problem i sa pinjenjem baterije. Nekad nece da mi puni, a nekad mi puni bateriju. Dali znate nekog dobrog servisera za HTC telefone u Bg,Ns? Najradije bi ga prodao nekom servisu pa uzeo nesto jace..
Potrebne su mi dve gumice koje zapušavaju rupe sa strane HTC-Univerzala (qtek 9000). Naime, bio mi je na servisu ali "majstor" ja zagubio te gumice. Rupe se nalaze sa leve strane na stranici gde je USB konektor. To su dve identične rupe (mislim da su to konektri za spoljašnje antene).
Ako neko ima neka javi na PM.
Ako neko ima neka javi na PM.
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
gsmhacker, naravno da je adminu interesantan svako ko krsi pravila foruma, ovo jeste vazna informacija za sve vlasnike HTC masina ali mogao si lepo napisati cenu i info gde ima dati svakome ko zatrazi na PM i niko ti nista ne bi obrisao. Ovo je iz dobre namere, da ne pomislis kako ja ili neko ovde ima nesto protiv tebe.
5130+Koss the plug....
Nisam ja madjionicar...salim se malo
moras da mi doneses telefon na par dana pretpostavljam da nije gornji mikrofon crkao vec deo na ploci koji regulise mikrofon pa zato moram da testiram uredjaj....itd. Mora da ostane kod mene par dana da vidimo sta je tacno crklo i gde je prekid na ploci... popravka otprilike oko 30eur.Mada moze biti i vise. Da li je neko vec otvarao uredjaj i probavao nesto na tom s710 ?? 

Potreban mi je ekran za SPV C100!!! Da li ima kod nas servis i koliko bi me to zadovoljstvo promene kostalo (makar odprilike kazite)? Bilo bi dobro i kad bi masku nasao za njega. Mail mi je nenad.zivotic@hotmail.com pa mi molim vas odgovorite. Stvarno ne bih zeleo da ga bacim u kantu posto mi totalno odgovara!!!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 22. Maj 2008. 03:01
gsmhacker ako imas sve za qtec molim te posalji mi brij telefona na koji mogu da te kontaktiram na zuky21987@aol.com
Pozdrav! Da li se neko bavi flesovanjem HTC MTEOR-a, t.j. flesovanjem polumrtvog "Swisscom Xpa v1405", kome je upgradeovan ROM sa neodgovarajucim CID-om. Telefon butuje do drugog splash-screena i tu zakuca. Zahvalan sam za bilo kakvu informaciju, makar to bila i adresa servisa. (bilo bi super ako znate za takav servis u Nišu).
I na kraju, ako neko od servisera ili naprednih amatera poseduje (i zeli da prosledi) originalan ROM za ovaj tel. dajem neke pojedinosti u vezi istog:
-------------------------------------------------------------------------------
>info 2
HTCSVODAP110IqpÞHTCE
>info 7
HTC Integrated Re-Flash Utility, Common Base Version : 1.51d
Device Name: BREE100, Bootloader Version : 1.09.0000
Built at: Feb 27 2007 21:51:16
Copyright (c) 1998-2006 High Tech Computer Corporation
CPU ID=0x41129200
Main CPLD version=0x8
Main Board version=0x4
--------------------------------------------------------------------------------
PROBLEM REŠEN
I na kraju, ako neko od servisera ili naprednih amatera poseduje (i zeli da prosledi) originalan ROM za ovaj tel. dajem neke pojedinosti u vezi istog:
-------------------------------------------------------------------------------
>info 2
HTCSVODAP110IqpÞHTCE
>info 7
HTC Integrated Re-Flash Utility, Common Base Version : 1.51d
Device Name: BREE100, Bootloader Version : 1.09.0000
Built at: Feb 27 2007 21:51:16
Copyright (c) 1998-2006 High Tech Computer Corporation
CPU ID=0x41129200
Main CPLD version=0x8
Main Board version=0x4
--------------------------------------------------------------------------------
PROBLEM REŠEN