Sve sto vam treba za Htc uredjaje qtek,spv mda,xda (servis)

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Zaključana tema
axi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 15. Avg 2007. 20:16

Post od axi »

::gsmhacker:: Jel se isplati kupovina novog htc touch po ceni od 300e i imas li da mi preporucih gde da kupim ovaj aparat ako je 300 mnogo (i vredi li te novce) nisam do sada imao htc ali mi se ovaj bas dopada.
Pozdrav
Galaxy S4,iPhone 4 16 gb 5.1.1 & iPad retina

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Jel imas punjac za DOPOD d810 i jel radis servis ne radi mi ekran tastatura da ekran ne. Jel radis to ako radis javi mi se na pm
Hvala 8)

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

markosvaba... poslao sam ti pm procitaj i javi se na telefon ako hoces da ti sredim taj htc p3600 ili ti dopod d810. Pozdrav :D

axi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 15. Avg 2007. 20:16

Post od axi »

Hvala gmshacker, nije mi neka zurba smislicu nesto, vise mi se svidja touch izmedju ostalog i zbog dimenzija, znao sam da su hardveski isti s200 i touch.
Jedino me brine eventualno servisiranje,zamena baterije i sl... ako uzmem polovan...
Ne znam videcu da direktno uporedim s200 i touch pa cu odluciti. A bas mi se prelazi na WM
pozdrav i hvala
Galaxy S4,iPhone 4 16 gb 5.1.1 & iPad retina

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

imam ja sve sto se tice delove za touch nista se nesikiraj jedino malo moras da sacekas dok stigne nekih 10-15dana ali bice kad bude trebalo. :roll: :roll: :roll: :D

cedasd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Feb 2008. 19:25

Post od cedasd »

gsmhucker, sto me iskulira za onaj mic za Magician-a? Poslah ti broj na pm i ti rece da ces da me pozoves, ali slabo nesto? Aj' molim te, odvalicu od ovog handsfree-a :(

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

na godisnjem sam odmaram...izvini druze ali znam tacno sta je otislo na tvom Magician pored ulaza
za usb nalazi se mali deo koji dovodi zvuk moram da nadjem takav deo(tacnije mora se skinuti sa nekog s100 rashodovanog i zalemiti na tvoj) zajeban posao tebi nije otisao mikrofon vec taj mali cip pored usb na njemu se nalazi gumica ako ga rasklopis mozes videti na ploci golim okom... :D :D :lol:

evo ti slika pa vidi na sta mislim :http://forum.xda-developers.com/files/n ... insane.jpg

Popravka ovog dela bila bi jako skupa i rizicna ako preuzimas rizik da probamo to radicu ali racunaj oko 30eur....i to na muku. pa ako hoces saljem ti moj broj. :blinky:

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

Potreban display za HTC TyTN II , svaka informacija dobrodosla, Moze privatna poruka sa cenom itd... Hvala ;)

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Displej za htc tytn 2 ti je 130-140eur sa montazom kod mene. Ako zelis mogu da ti narucim naravno bilo bi pozeljno rasklopiti ga i pogledati tacno koje je boje flet dispelja zato sto postoje 2vrste lcd-a za tytn 2 kao i za tytn 1.Od momenta tvoje porudzbine rok isporuke 15dana.
Pa ako zelis ostavi mi broj na pmi cucemo se..Pozdrav. :D :D :lol:

miroslavd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 19:31

HTC Charmer problem..

Post od miroslavd »

Imam HTC Charmer, po karakteristikama slican kao qtek s200. Ima WM 5.0 i cesto mi se zaglavi kad ucitava strane na netu, pa moram sa skidam bateriju svaki put, jer nema reset taster.. vec mi je dosadilo to.. bio sam na xdedevelopers sajtu ali mrzi me da se gnjavim..da ga flesujem i tako to.. Isto imam problem i sa pinjenjem baterije. Nekad nece da mi puni, a nekad mi puni bateriju. Dali znate nekog dobrog servisera za HTC telefone u Bg,Ns? Najradije bi ga prodao nekom servisu pa uzeo nesto jace..

krle92
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 09. Mar 2008. 23:49

Post od krle92 »

gsmhacker-u da li su ti stigle one baterije za qek9000(htc universal) rekao si da ce ti mozda stizati pa reko da li ih sad imas

genius75
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 13. Jan 2008. 08:42

Post od genius75 »

Potrebne su mi dve gumice koje zapušavaju rupe sa strane HTC-Univerzala (qtek 9000). Naime, bio mi je na servisu ali "majstor" ja zagubio te gumice. Rupe se nalaze sa leve strane na stranici gde je USB konektor. To su dve identične rupe (mislim da su to konektri za spoljašnje antene).

Ako neko ima neka javi na PM.

igord
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 21:46

Post od igord »

Potrebna mi je tastatura za P3300, ako neko ima, moze i polovni .

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

gsmhacker, naravno da je adminu interesantan svako ko krsi pravila foruma, ovo jeste vazna informacija za sve vlasnike HTC masina ali mogao si lepo napisati cenu i info gde ima dati svakome ko zatrazi na PM i niko ti nista ne bi obrisao. Ovo je iz dobre namere, da ne pomislis kako ja ili neko ovde ima nesto protiv tebe.
5130+Koss the plug....

milem
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 12. Maj 2008. 18:47

Post od milem »

za gsmhacker, imam problem sa htc-om s710, kada me neko pozove ja njega ne cujem a on mene super cuje, kada ukljucim speekerphon sve je ok ali zna nekad da bude malo nezgodno dok ga ne smanjim a i smara me. Kolliko bi me kostala popravka i da li se moze uraditi isti dan posto nisam iz ns.

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Nisam ja madjionicar...salim se malo 8) moras da mi doneses telefon na par dana pretpostavljam da nije gornji mikrofon crkao vec deo na ploci koji regulise mikrofon pa zato moram da testiram uredjaj....itd. Mora da ostane kod mene par dana da vidimo sta je tacno crklo i gde je prekid na ploci... popravka otprilike oko 30eur.Mada moze biti i vise. Da li je neko vec otvarao uredjaj i probavao nesto na tom s710 ?? :blinky:

zika85
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Maj 2008. 07:01

Post od zika85 »

Potreban mi je ekran za SPV C100!!! Da li ima kod nas servis i koliko bi me to zadovoljstvo promene kostalo (makar odprilike kazite)? Bilo bi dobro i kad bi masku nasao za njega. Mail mi je nenad.zivotic@hotmail.com pa mi molim vas odgovorite. Stvarno ne bih zeleo da ga bacim u kantu posto mi totalno odgovara!!!

kristijan87
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 22. Maj 2008. 03:01

Post od kristijan87 »

gsmhacker ako imas sve za qtec molim te posalji mi brij telefona na koji mogu da te kontaktiram na zuky21987@aol.com

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

:o :o :o :o :o :o ako ti nesto trebam ostavi svoj br. telefona i problem koji imas i ako mogu da pomognem javicu se..... :D :D :D poz

Peppa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 27. Jan 2008. 16:13

Post od Peppa »

Pozdrav! Da li se neko bavi flesovanjem HTC MTEOR-a, t.j. flesovanjem polumrtvog "Swisscom Xpa v1405", kome je upgradeovan ROM sa neodgovarajucim CID-om. Telefon butuje do drugog splash-screena i tu zakuca. Zahvalan sam za bilo kakvu informaciju, makar to bila i adresa servisa. (bilo bi super ako znate za takav servis u Nišu).
I na kraju, ako neko od servisera ili naprednih amatera poseduje (i zeli da prosledi) originalan ROM za ovaj tel. dajem neke pojedinosti u vezi istog:
-------------------------------------------------------------------------------
>info 2
HTCSVODAP110IqpÞHTCE

>info 7
HTC Integrated Re-Flash Utility, Common Base Version : 1.51d
Device Name: BREE100, Bootloader Version : 1.09.0000
Built at: Feb 27 2007 21:51:16
Copyright (c) 1998-2006 High Tech Computer Corporation

CPU ID=0x41129200
Main CPLD version=0x8
Main Board version=0x4
--------------------------------------------------------------------------------

PROBLEM REŠEN

Zaključana tema