izvinite sto ponavljam post, verovatno cete ga i obrisati ali nisam u mogucnosti da posetim neki od servisa pa sam se nadao da kakav takav odgovor mogu dobiti ovde... hvala!
U vezi E61. Moze biti da se ekran samo otkacio,ali to ces saznati samo ako ga otvoris,drugacije nikako. Znaci,srafcigercic u ruke i ajd' lagano... Na net-u ima uputstvo za rastavljanje i sastavljanje... Za zamenu ekrana se obrati nekom serviseru i to ti je to...
Poz. Ako neko moze da mi pomogne. Imam se w850i vec 3 godine i od skoro su pocele da mi se desavaju neke stvari. Kad je slajder zatvoren navigacioni tasteri ne reaguju uopste a kad je otvoren nekad rade nekad ne . ostale tipke rade normalno. Ima li mu pomoci a da nije preskupa popravka?(':smutny:')
Ma sve se nadam da bi mu neko flesovanje pomoglo ali... . Ne znam da li ima neke veze ali pre ovog kvara imao sam malo problema i sa kamerom , znaci kad snimam video sve o.k a foto kad slikam prikaze na ekranu "saving" i vrati na pocetni ekran a sliku ne sacuva . To se desavalo povremeno , ali mi nije bilo bitno jer ga koristim najvise za muziku. Koliko bi kostala zamena fleta ? Buni me to sto ekran i ostalih 9 tastera radi a ovih 5 navig. ne , valjda bi crklo sve ili gresim ? Ipak sam navikao na ovaj ( u svoje vreme super ) fon pa bih ga ipak sredio nekeko
Da li je moguce dekodirati Samsung E1107 "Crest Solar" i ako je moguce, koliko kosta? Dobio sam ovaj "za dinar" uz mt:s ugovor ali mi sada treba za Telenor prepaid SIM.
Nikola031, hhmmm....cene veoma sarenolike...kopija (otprilike 15% slabija rezolucija i kvalitet boja) oko 1500,00 din, ORIGINAL oko 2800,00 din
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
fannY, KOJI procesor? KAKO cete to zameniti...cime skinuti stari i cime namestiti novi? Cime mislite isprogramirati (ukoliko mislite na Flash procesor)? Cime mislite upisati GDFS i srediti cheksume?
JA cu Vam prodati BILO koji procesor..samo kazite KOJI?
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.