fannY, pa onaj koji je NEISPRAVAN??? ...nego mali savet....odnesite do u Servis, ZAISTA necete moci nista sami uraditi, pa cak ni otkriti koji to procesor ne valja..
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
Imam ja jedno glupo pitanje?! Dal ce flesovanje ROM-a telefona da ukloni kod operatera?! Tj da se telefon ne dekodira nego da se flesuje a da bude posle otkljucan za sve mreze! (konkretno nokia 2700c) ????
Razumeo! Mislio sam da je kod negde na ROM-u, i da ce brisanjem roma sve da se regulise. Al eto, nije bas onako kako sam mislio! Sqpo dekodirane. 50e traze! A telefon vredi 80-90e! :S
A gde se uopste nalazi taj kod?! Za sta je vezan? Dekodiranje za neke telefone je nesto manje od 10e a za neke je oko 50-60e? U cemu je razlika?!
Izmenila Ninolina::nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila foruma..
Zato sto konkretno za taj tvoj telefon i ostale nove Nokie sa SL3 zastitom,NIKO do sad nije pronasao kako da se uradi.
Ta "skupa" opcija se radi tako sto se kupuju gotovi kodovi od provajdera.....skupo slazem se....ali tako ce biti dok ne izadje resenje(ima nekih najava,no videcemo)...
Sad su mi neke stvari malo jasnije.... A dal postoji mogucnost da je kao fizicko lice kupim taj kod od provajdera, bez da mi se neko ugradjuje u pos'o ? Hvala na odgovorima!
Moze li meni neko pomoci, imam nokiu 5130, kupila je prosle godine u avgustu, i vec mi se kvari
Kad prestanem da koristim telefon ekran mi se normalno ugasi ali onda kad hocu opet da koristim telefon on ne reaguje, kao da je stvarno ugasen, i onda moram da vadim bateriju pa opet da ukljucujem i tako stalno...juce mi je tako stalno bilo, ali je sinoc malo proradio...pa se opet posle pokvario, i da nekad kad ga upalim pojavi mi se ono nokia znak cuje se melodija i onda ekran samo ostane beo sijaju one lampice...zna li neko sta mu se desava?
Kod nas ne ! U principu kod bi trebalo da dobijes posle isteka ugovora kojim si vezan za telefon....znaci posle godinu ili dve....tako je preko ali se ovde niko ne pridrzava toga.....
Sto se tice ove varijante koju mi koristimo(ja ne)....moras imati Genie box(interfejs)cca 250 eur,nalog od mislim minimum 200 eur(nisam siguran) i dalje radis posao ako neko hoce.....Recimo isplativo je za N97 i par skupljih modela,a za jeftine telefone nikako.Opet kazem:to je za sad JEDINO RESENJE ZA dekodirati SL3 telefone....
Imam Omniu I900 i dosad sam flesovao preko 20 puta pda rom,ali kada pokusam da flesujem phone rom,prebaci sa usb na phone,i nakon toga sledi upozorenje PORT CREATE FAILED..Da li neko zna u cemu je problem,flesujem ga na Windows 7..
jutros mi je na punjaču crkla Nokia 6630. Baterija se ispraznila, normalno sam je stavio na punjenje, krenulo je da se puni, i jutros, ne lezi vraže, kvrc. Neće nikako da upali, ajd, nije mi žao telefona, ali mi ostali neki brojevi unutra koje nisam prebacio na SIm karticu. Ima li leka? Neki proveren servis u Bg-u a da nije skup?
Saxon26, verovatno problem sa driverima...ipak pokusajte na XP prashinar, pokusajte drugom baterijom sa nekog telefona koji u tom trenutku radi...recimo...ako nece da upali ni tako, pokusajte punjenje...ako prikazuje da puni vrlo verovatno ce se problem moci razresiti, a ko ne prikazuje niti da puni...ccc...za servis proverite PP.
Pozdrav
Pozdrav,uzeo sam sony ericsson xperiu x10 u francuskoj preko linje (mreza bouygues) i zakljucan je na toj mrezi pa me interesuje da li moze i koliko kosta otkljucavanje i da li mozda ima neka free varijanta? Hvala
Desperado N72, NE...taj "projekat" je malo zamro...nema nacina za preskociti SIM Lock a da tel normalno radi(mreza, GPRS, HDSPA i sl) na novim telefonima nacinom na koji one to rade..
Pozdrav
Unapred se izvinjavam ako sam promasio temu.
Samo me interesuje dali kad se kod SE Vivaz modela odradi update softvera moze da se resi problem sa proximity sensor (zakljucavanje ekrana prilikom poziva) kao sto to neki pisu ?
Ili je to problem neke druge prirode telefona .
Unapred hvala
Zamolio bih vas za pomoc. Imam samsung U600, prvo je otkazao zvuk, zatim vibracija, kamera, a sad i ekran brljavi... Da li je sve ovo zbog flat kabela?
Cula sam da se moze uraditi neka vrsta otkljucavanja LG telefona tako da se nakon toga mogu izbrisati fabricke melodije koje zauzimaju dosta mesta. Mozete li mi reci o cemu je zapravo rec i koliko bi to kostalo? Hvala!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.