Odjednom prestao da gubi mrezu..
Na kraju potpuno vrisnuo i nece vishe ni da se pali..
Jel ima neko neku ideju st aje moglo da vrisne i kolko moze da kosta servis
Hvala !
SE V600i
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 04. Jun 2006. 23:49
Ljudi u Pitanju je V600i(moj cale je malo izlapeo,on mi je preneo pogresno o kom telefonu je rech) i evo sada je u mojim rukama pa mog uda vam opisem detaljno problem :
Telefon nekada nece ni da upali a nekada se upali i tada izadje SE logo i onda kao da se resetuje ili izbaci INSERT SIM,ne znam u cemu je njegov problem,telefon je Vodafone(koristio ga je stric sa svapskom karticom pa mozda zato stoji INSERT SIM,ako nije dekodiran,jer sam ga je probao sa Telenor mrezom)..
Jel ima neko ideju sto je poblesavio ?Radio je normalno i odjednom je krenuo da brlja ovako..
Nosio sam ga u neki "smrdljivi" servis gde je covek bio jako neljubazan,mislio je da je softver u pitanju ali mi je rekao da mu platim 1000din i ako to ne reshi problem jbg bacio bih 1000dinara,tacnije nije hteo da to odradi da vidimo dal ce resiti problem)
Mozda preporuka nekog dobrog servisa,gde su ljudi malo uvidjavniji ?
Hvala !
Telefon nekada nece ni da upali a nekada se upali i tada izadje SE logo i onda kao da se resetuje ili izbaci INSERT SIM,ne znam u cemu je njegov problem,telefon je Vodafone(koristio ga je stric sa svapskom karticom pa mozda zato stoji INSERT SIM,ako nije dekodiran,jer sam ga je probao sa Telenor mrezom)..
Jel ima neko ideju sto je poblesavio ?Radio je normalno i odjednom je krenuo da brlja ovako..
Nosio sam ga u neki "smrdljivi" servis gde je covek bio jako neljubazan,mislio je da je softver u pitanju ali mi je rekao da mu platim 1000din i ako to ne reshi problem jbg bacio bih 1000dinara,tacnije nije hteo da to odradi da vidimo dal ce resiti problem)
Mozda preporuka nekog dobrog servisa,gde su ljudi malo uvidjavniji ?
Hvala !
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
1. svi V6oo su naravno vodafon jer je to k600 pravljen za vodafon pa samim tim ima oznaku V ispred 600
2. to je jedan odlican telefon koga bas nema puno po servisima jer se retko kvari
3. kada telefon nije dekodiran na ekranu pise insert correct sim card a ne insert sim card
4. u 99 posto slucajeva kada se telefon (posebno sonyericsson) zablokira na startu u pitanju je softver
5. softverska popravka za v6oo ne kosta vise od 5oo dinara
6. uvek idi u proveren servis ili bar protegni noge (bajs ili kola) pa obidji par servisa da uporedis misljenja
7. ili zovi mene
8. salim se za ovo zadnje naravno
2. to je jedan odlican telefon koga bas nema puno po servisima jer se retko kvari
3. kada telefon nije dekodiran na ekranu pise insert correct sim card a ne insert sim card
4. u 99 posto slucajeva kada se telefon (posebno sonyericsson) zablokira na startu u pitanju je softver
5. softverska popravka za v6oo ne kosta vise od 5oo dinara
6. uvek idi u proveren servis ili bar protegni noge (bajs ili kola) pa obidji par servisa da uporedis misljenja
7. ili zovi mene
8. salim se za ovo zadnje naravno
Phone market
sve za vas mobilni telefon
sve za vas mobilni telefon
-
- Povremeni posetilac
Kazem ti nekad nece ni da se upali zato mene cudi da to moze da bude do softvera..
Al ajde poslusacu te probacu da ga odnesem na nekoliko mesta pa cemo da vidimo..
Daj broj pa cu te pozvati,ako se bavish ovime sto da ne.
e zvao sam nekoliko servisa,a jedan i posetio i uglavnom su sve *****,jer ako si mi ti iz prve rekao : "kada telefon nije dekodiran na ekranu pise insert correct sim card a ne insert sim card"
dok su mi svi rekli da telefon nije dekodiran pa sam takve u sirokom luku zaobilazio..
ajde preporuchi mi neki servis ili daj bre stvarno ako si ti serviser reci mi gde radis ili jos bolje daj mi tvoj broj da se dogovorimo? sini ga na mail stanems85@yahoo.com pa da se cujemo.
Al ajde poslusacu te probacu da ga odnesem na nekoliko mesta pa cemo da vidimo..
Daj broj pa cu te pozvati,ako se bavish ovime sto da ne.
e zvao sam nekoliko servisa,a jedan i posetio i uglavnom su sve *****,jer ako si mi ti iz prve rekao : "kada telefon nije dekodiran na ekranu pise insert correct sim card a ne insert sim card"
dok su mi svi rekli da telefon nije dekodiran pa sam takve u sirokom luku zaobilazio..
ajde preporuchi mi neki servis ili daj bre stvarno ako si ti serviser reci mi gde radis ili jos bolje daj mi tvoj broj da se dogovorimo? sini ga na mail stanems85@yahoo.com pa da se cujemo.
- _______________
Izmenio Akki, zabranjeno je psovanje...
- _______________
Izmenio Akki, koristi opciju izmeni, ne pisi postove za redom.
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
-
- Povremeni posetilac
Steta
Ja sam iz Beograda..
Ajde neki Beogradjanin da preporuchi neki servis koji zna da popravlja telefone.
Evo ovako odneo sam ga na servis leek je resio hardverski problem,nesto oko onog dela gde se cita kartica,medjutim opet imam blagih problema..kada stavim telefon na punjac i izvadim ga sa punjacha indikator baterije u cosku i dalje ima onaj gromic kao da se puni ako u tom trenutku pozovem ne taj telefon zvoni(vidi se na displeyu ko zove) ali nema zvuka,jawim se i nista se ne cuje..
Drugi problem je sto se kamera ponekad nece upali a ponekad radi ko bombona..
u cemu je problem?ja cu ga vratiti u svakom slucaju u servis ali me zanima da znam da me ne odere slucajno mada je decko stvarno strasan..
P.S.jel normalno da kada kliknem na onu verziju softvera ilti phone status stoji model K600i a ovo je V600i znam koja je razlika i zasto je ovo V a ne K,ali ipak..
Hvala!

Ja sam iz Beograda..
Ajde neki Beogradjanin da preporuchi neki servis koji zna da popravlja telefone.
Evo ovako odneo sam ga na servis leek je resio hardverski problem,nesto oko onog dela gde se cita kartica,medjutim opet imam blagih problema..kada stavim telefon na punjac i izvadim ga sa punjacha indikator baterije u cosku i dalje ima onaj gromic kao da se puni ako u tom trenutku pozovem ne taj telefon zvoni(vidi se na displeyu ko zove) ali nema zvuka,jawim se i nista se ne cuje..
Drugi problem je sto se kamera ponekad nece upali a ponekad radi ko bombona..
u cemu je problem?ja cu ga vratiti u svakom slucaju u servis ali me zanima da znam da me ne odere slucajno mada je decko stvarno strasan..
P.S.jel normalno da kada kliknem na onu verziju softvera ilti phone status stoji model K600i a ovo je V600i znam koja je razlika i zasto je ovo V a ne K,ali ipak..
Hvala!
- _______________
Izmenio Akki, koristi opciju izmeni, ne pisi postove za redom.
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
-
- Povremeni posetilac
Da ne otvaram ponovo,posto je isti telefon u pitanju. Opran u ves masini,osusen,odnet u servis,navodno opravljen SEM sto svetlo ekrana ne radi-nazire se logo SE kad se upali a upaljen stoji 30 sekundi i stalno izbacuje poruku Optimizovano punjenje koja se smenjuje sa porukom-pitanjem za Wizzard. Ukratko,bas je ukratko,problem sa osvetljenjem i sa punjenjem. Telefon je star vise od dve godine,radio je mesec dana i vuce se po servisima u N.Sadu godinu i po dana. Neki savet ili pomoc,molim.