D900i i 065 postpaid kartica

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Ripper
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Dec 2004. 20:01
Kontakt:

D900i i 065 postpaid kartica

Post od Ripper »

Ovo je jedan skroz čudan problem :o

Sinoć oko 20h nestalo mi je signala...ok kažem ja...uvodi se VIP...jbg...ali fora je što je "signal" pun tj stoji 5-6 crtica a pored precrtana slušalica i "Emergency Calls only"...probao ja da ugasim-upalim telefon...bude signala onda ali jedno pola minuta i tako svaki put. Menjao sa Quad Band na GSM 900/1800 ništa...
Setim se da imam novu karticu (prepaid 064) ubacim nju u telefon - sve radi savršeno! OK...riknula mi kartica kažem...i čisto iz zezanja ubacim staru 065 postpaid za koju sam mislio da je riknula u II telefon i takođe SVE RADI SAVRŠENO!
Probao sam više varijanti i sve se svodi na:
Sve ostale kartice rade u mom telefonu bez problema!
Moja radi u svim ostalim telefonima bez problema!

Znam...dešava se da su telefon i kartica "nekompatibilni" ali je ista radila u D900i otkako sam ga kupio tj 10tak dana sigurno bez ikakvih problema!

HELP!
Šta se dešava?
Šta da radim? (da odem i tražim novu karticu u Telkomu?) :unsure:

stankebaya
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 04. Jun 2006. 23:49

Post od stankebaya »

Cuo sam za slican problem mislim da ti treba kartica koja ima vishe intenre memorije ali neka ti neki Profesionalac odgovori :)

Ripper
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Dec 2004. 20:01
Kontakt:

Post od Ripper »

Zvao sam Telekom...rekli su nekompatibilnost kartice i telefona :blinky: :o :blinky: :wacko: ...i da dođem u poslovnicu... e baš tog dana tj prekjuče kad sam krenuo u poslovnicu kartica je proradila sama od sebe i radi i dan danas...garantovano su oni nešto zaje*ali prilikom uključivanja signala VIPu pa popravili...nemam drugo objašnjenje... :roll:

Odgovori