Kada pomerim slajder za kameru desava mi se da nece da se upali kamera ili se zamrzne crna slika,isto tako kada pridjem prstom blizu sociva kamere desi se isto. Ubacen je najnoviji softver ali to nije resilo stvar,zna li neko postoji li resenje za ovaj problem?
Buddy, najverovatnije je hardwerski problem...Meni je na n70 umeo tako da zeza kad sam promenila masku, jer nije slajder kačio prekidač za kameru...bar ne svaki put...Ako je tel nov odnesi ga da ga reklamiraš...Ukoliko nije, nosi ga u neki dobar servis...mada ko je spretan može to i sam da sredi...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
skini poklopac kamere, tj.baterije... videces mali kontakt. uzmi gumicu za vrisanje pa ga malo prebrisi, ocisti i vrati poklopac.. ako ne radi i dalje, probaj master reset, flesh... uostalom, ako si uzeo nov telefon, ne znam kako nemas garanciju...
Pa covek je lepo rekao da je skidan sa TIM mreze, mozda je uzeo fon u Italiji na nekoj rasprodaji-snizenju i fon jeste nov ali se ne isplati slati ga tamo na reklamaciju. Mozda da proba u ovlascenom Nokia servisu (Alpha Copy).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.