Blokira kamera na n73

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Buddy
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 12. Avg 2007. 18:44

Blokira kamera na n73

Post od Buddy »

Kada pomerim slajder za kameru desava mi se da nece da se upali kamera ili se zamrzne crna slika,isto tako kada pridjem prstom blizu sociva kamere desi se isto. Ubacen je najnoviji softver ali to nije resilo stvar,zna li neko postoji li resenje za ovaj problem?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Buddy, najverovatnije je hardwerski problem...Meni je na n70 umeo tako da zeza kad sam promenila masku, jer nije slajder kačio prekidač za kameru...bar ne svaki put...Ako je tel nov odnesi ga da ga reklamiraš...Ukoliko nije, nosi ga u neki dobar servis...mada ko je spretan može to i sam da sredi... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Buddy
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 12. Avg 2007. 18:44

Post od Buddy »

Telefon je nov,ali sa TIM mreze,nema varijantu da se reklamira tako da moram sam da se snalazim... :blinky: :blinky: :blinky: :blinky: :blinky:

peca1985
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 25. Maj 2007. 16:05

Post od peca1985 »

meni se to isto desavalo i smucilo mi se i prodao sam telefon,jebes ti telefon koji non stop blokira a kosta 250-300 evra

voodoons
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Maj 2005. 10:04
Kontakt:

Post od voodoons »

skini poklopac kamere, tj.baterije... videces mali kontakt. uzmi gumicu za vrisanje pa ga malo prebrisi, ocisti i vrati poklopac.. ako ne radi i dalje, probaj master reset, flesh... uostalom, ako si uzeo nov telefon, ne znam kako nemas garanciju...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Pa covek je lepo rekao da je skidan sa TIM mreze, mozda je uzeo fon u Italiji na nekoj rasprodaji-snizenju i fon jeste nov ali se ne isplati slati ga tamo na reklamaciju. Mozda da proba u ovlascenom Nokia servisu (Alpha Copy).
5130+Koss the plug....

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

sto posto je do software-a, znam poshto sam imao isti problem. fleshni ga na najnoviju verziju i do zakucavanje tje se drastichno smanjiti.
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

Odgovori