Popravka optickog zooma kod N93

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
exkarpisam
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:10

Popravka optickog zooma kod N93

Post od exkarpisam »

Ineresuje me koliko kosta popravka optickog zooma kod n93 jer imam opciju da kupim ovaj fon za jedno 19o eura sa pokvarenim optickim zoomom.
Hvala

reaper225
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 12. Feb 2007. 23:09

Post od reaper225 »

Auu, brate ako si polomio staklo od zuma ima da te kostaaaa!!! Nezanam cenu ali veruj mi nije jeftino :D
Ako ja budem kupio telefon za vise od 300e znajte da je to smak sveta!!!!

exkarpisam
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od exkarpisam »

Ma nije polomljeno socivo nego nece da zumira tj ne radi leziste u kome se nalazi zoom. Nije u pitanj ni taster za zumiranje sljaka i on.
N93, N97, HTC HD2, HTC Sensation XL

reaper225
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 12. Feb 2007. 23:09

Post od reaper225 »

Nemoj da te neko iz servisanalozi da je nesto strasno i da kosta! Pazi zum N93 je zajebana stvar da se polomi ja se bas nerazumem u te stvari ali mislim da ce te najmanje kostati oko 80e. Idi u najmanje 5 servisa 100% ce ti svako nesto drugo reci da je polomljeno.
Ako ja budem kupio telefon za vise od 300e znajte da je to smak sveta!!!!

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

A jel radi kamera? Ako je samo zoom pokvaren,nemoj ni da ga popravljas,nije neophodan i sigurno ne vredan pomenute popravke od 80eur.Koristis telefon bez zuma,ko svi ostali :)

exkarpisam
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od exkarpisam »

Kamera radi, ali slike maksimalne zezoiucije su muntne tek kada smanjim rezoluciju slike na najmanju rezoluciju slika ja bistra, jer telefon ima auto fokus i uvek zumom izostraje sliku nije to obicna VGA kamera.

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Bas tako........ne slusaj price onih koji nisu ni videli kako izgleda kamera tog aparata (iznutra).....dakle kamera i ceo sklop je jedna komponenta i moraces kao takvu i da je promenis jer veruj mi nece niko to otvoriti i resiti ti opticki zoom jer to se ne radi ni na dig.aparatima i kamerama a kamoli telefonu.....
Cenu ne znam ali mislim da je paprena,pitanje je da li ima uopste da se nabavi...pogledacu sutra pa ti javljam...

exkarpisam
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od exkarpisam »

OK javi kad pogledas :) , posto me cena jako interesuje, lik u servisu kaze oko 50 eura, a meni se ne nosi, jer sfuserit ce nesto pa cu morati jos 100 puta ici u servis i reklamirati. 8)

Odgovori