E ovako...Telefon je od mog sestrica sa 3 mreze je..radio je besprekorno 3 nedelje...sledece se desilo
Prebacio je pesmu bluetoothom od burazera i od tada(tj to je zadnja sumniva akcija koju je radio poslednju) se desava
KAd se upali pojavi se NOKIA logo pa pocne beli ekran pa crni(koji ima one zeleno/crveno/plavo tackice) ali u manjim kolicinama po dnu pa opet belo pa opet crno i onda se ugasi...
Probali smo sa vadjenjem baterije,memorijske,SIM kartice,isto se ponasa i kad se pali otvoren i zatvoren(slajd)
Molio bih za pomoc da nas ne bi zeznuli u servisu tipa ogroman kvar 50e i te stvari + moramo da putujemo 50km do najblizeg servisa
Hvala unapred
6288 pomoc kod dijagnosticiranja problema
6288 pomoc kod dijagnosticiranja problema
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- exkarpisam
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:10
Nemam pojma kao ni moj sestric(on ga je uzeo zbog izgleda) e sad bash nisam siguran na sta mislis...prikljucili smo fon ali moze samo da radi sa karticom memorijskom tako da ne znam kako bi/nikad nisam radio...
Ako moze pojasnjenje...On planira sutra da ide jer ne moze bez fona
Ako moze pojasnjenje...On planira sutra da ide jer ne moze bez fona
Jones, idi na ovu stranicu tu imas objasnjeno kako se instalira softver u nokia telefone
viewtopic.php?p=72714#72714
viewtopic.php?p=72714#72714
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones
Hvala al ne bi se ja igrao da ga ne ubijem skroz...Icice on sa caletom sutra cisto da vide koliko kesha ce da traze...Ako traze puno javice mi pa cemo da probamo sa tim ali napominjem da ga ne mozemo upaliti nemam pojma kako ce da radimo taj update software kad se fon ne moze upaliti
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Jones ako je telefon kupljen nov, trebalo bi da garancija pokrije troskove popravke, posto je u pitanju softverski problem. i nauci sestrca da vise nekupuje telefone skidane sa mreze.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Jones jel znas mozda sta je tacno uradio posle primanja pesme preko bluetootha? da li mu se telefon restrartovao sam od sebe? da li ga je on hteo da ugasi i onda kad ga je upalio da li je od tada sve pocelo?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
6280/88 ima standardni problem manjka interne memorije........Stoga redovno "puca" software kad se prebacuju veliki fajlovi,a pri tom je baterija pri kraju to jest otprazna...
To je nekako zakrpljeno verzijom 6.10 i 6.43 ali i dalje zna da rikne
.......
Dakle full fleshovanje resava tvoj problem..........cena cca 10-15 eur zavisi
Pozdrav
To je nekako zakrpljeno verzijom 6.10 i 6.43 ali i dalje zna da rikne

Dakle full fleshovanje resava tvoj problem..........cena cca 10-15 eur zavisi
Pozdrav