E65 zujanje

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
zzeka
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 03:23

E65 zujanje

Post od zzeka »

Pre 4 dana sam uzeo E65 i tel odlicno radi samo mi je sinoc pocelo neko zujanje na tastaturi kada je upaljena,cim se ugasi svetlo prestaje i zujanje.
STA DA RADIM?????????? :smutny: :smutny:

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43

Post od NoBodyAsAleksa »

To su ti led diode verovatno previse struje dobijaju pogledaj instrumentom da li je baterija OK!!!!!
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

NE lupajte sve i svasta,otkad to LED diode mogu da zuje ? :uhuh:

@zzeka

Nisi nam dao neku podrobniju informaciju,sta je bilo sa telefonom ranije.....jeli nov polovan,nekad kvasen,padao itd...

Po onome sto si rekao,deluje da je zuji DC/DC konverter t.j. zavojnica u sklopu modula za osvetljenje ali ovo se odnosi na osvetljenje displeja....dakle napisi nam da li zujanje prestaje kad se ugasi svetlo LCD-a i pojavi kad se upali svetlo LCD-a ?

Pozdrav,

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

drgrga pa zzeka je rekao da se zujanje ugasi kad se svetlo LCD-a ugasi.
Kolko sam ja cuo telefon je nov, i to bi garancija morala da pokrije.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

drgrga1
neaktivan nalog
Pridružio se: Sub, 20. Okt 2007. 04:59

Post od drgrga1 »

@kljun

Pratis me u svakom postu,ali nema veze

Dakle ja nisam nigde video da je covek napisao da je u pitanju svetlo LCD-a,ako ti jesi onda izvini.
Isto tako nisam video da pise da je telefon NOV,nego da ga je "uzeo"...

Posto je ovaj forum izgleda namenjen onima koji nemaju pojma o servisiranju a ne nama starim serviserima.....bez imalo hvalisanja (radim ovaj posao od 99 godine),banovan sam ne znam ni sam zasto......

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

drgrga1 ne pratim te, niti cu ikad, samo pokusavam da pomognem.
Ja sam od zzeke saznao da je telefon nov i to sam rekao da bi tebi olaksao posao.
banovan si iz nekih posebnih razloga, a te razloge trazi na nekom drugom mestu a ne ovde. malo razmisli o svojim postupcima, sigurno nisi banovan bez ikakvog razloga.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

zzeka
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 03:23

Post od zzeka »

e ovako .malo sam se sire raspitao,
zujanje na e 65 je normalno iz tamo nekih razloga...kao sto je bilo i na v3 motoroli...proverio sam bar dvadeset razlicitih e65 i sve zuje.mada se desava da na ovom tel crknu svetla na tastaturi.poz svima
nokia 8310+6210 zauvek

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Bre ljudi to je normalno,na svim novijim nokia telefonima se javlja specificno zujanje dok je upaljen ekran.Ne znam odakle potice,ali nije ni bitno,vazno je da je bezopasno.Evo sad upravo drzim e61 i n73 i oba zuje....bzzzzzz :D

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

zzeka to sto ti ckavaju svetla na tastaturi je sasvim normalno, jer taj telefon ima senzor koji se naspram osvetljenja koriguje i tako odazuje na tastaturu i na ekran, to ti je neka vrsta cuvanja kapaciteta baterije.

Odgovori