Sorry za caps i sto nisam gledao dal ima neka slicna tema,al meni hitno trebaju maska i tastatura za ovaj 6680,maska je original al je izubijana i tastatura je grozna,tasteri su oguljeni...molim vas ako neko zna gde mogu da nadjem to..al samo da je original (da se ne raspadne za nedelju dana) ne pitam za cenu...help
AlphaCopy je uvoznik,mada ima i Mobis originale ali kad sam ja trazio masku trazili su da dodjem u BG da mi one zamene (za sitnu cifru od 900 dinara za oko 30 sekundi posla)!!
Pozdrav
Hehe hvala u svakom slucaju jer se ubi da nadjem to a ne mogu da obilazim ceo BG ne bi li nasao,znas li neku radnju AC-a da ne lutam po BG-u ,mobis jos i mogu da nadjem...valjda
Ne znam jer nisam iz BG-a,sto svi uopste pretpostavljaju da je svako ovde iz BG-a,jel ovde pise negde BG forum pa ja nisam video ili ljudi misle da samo u BG-u imaju mobilne ili... (ne odnosi se samo na tebe vec mi se ovo desava bar jednom nedeljno,sto javno sto na PP)!?
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.