Nokia 3100 - gubi mrezu

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
neon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 18. Nov 2007. 00:17

Nokia 3100 - gubi mrezu

Post od neon »

Ciao svima. Imam jedan problemcic sa fonom. Ponekada gubi mrezu, ali samo kada ga stavim na moj radni sto. Druga Nokia na istom mestu radi perfektno. :o Da li neko ima neku ideju ili da pocnem da verujem u Gremline?
Telefon je na rucnom odabiru mreze, tako mi je receno da je bolje zbog roaming-a. Da li se tu isplati cackati bilo sta ili da ga bacim, posto ima samo tri godine :blinky:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Koliko daleko zivis od granice pa se plasis da se ne nakaci na neku inostranu mrezu?Ako si dalje od 20-ak km onda vrati na automatsko biranje pa probaj onda,a ako nece ni tad pogledaj malo bolje taj sto,mozda imas nesto sto mu dosta smeta ispod ili iznad,neki jak zvucnik ili woofer,a mozda je i poceo hibrid da crkava pa na tom stolu ima ionako slabu mrezu ali zbog crkavajuceg hibrida sad vec nema nikakvu,moze biti bilo sta od toga!
Pozdrav 8)

neon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 18. Nov 2007. 00:17

Post od neon »

Thanks. Probacu da ga vratim na automatic, zivim u Beogradu, nego sam to zbog roaminga da bih sam birao mrezu kada idem napolje ili kada sam u granicnim podrucijima. Na stolu ima full signal, ali relativno blizu ima woofer. Interesantno je da smeta samo njemu, i nijednom drugom fonu. Hvala na savetima jos jednom :wink:

Odgovori