Nokia 8310 - ne zezam se :)
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 07. Apr 2005. 22:07
Nokia 8310 - ne zezam se :)
Ljudi, nesto mi pade na pamet gledajuci sve ove vaše kolekcije starih telefona, da i ja imam onu malu slatku Nokiju 8310 u nekoj kutiji. Pa razmišljam da je popravim i nosim kao sec. telefon. Zna li neko, da li to uopšte ima smisla da pitam nekog majstora da mi popravi, i da li neko još uvek radi sa tako starim telefonima. Naravno da je telefonu crkla baterija od stajanja a i čini mi se da mu je software nešto trokirao. Bilo davno...
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Mr_Fillipo, vec sam nekoliko puta ovde ranije pisao a i davao oglas za nju , da je za mene najlepsi telefon ikada napravljen u istoriji mobilne komunikacije Nokia 8310 .
To je po meni vrhunac dizajna , kakv se meni do ludila svidja . Posto zadnjih 4-5 meseci nisam uspeo da kupim nijedan primerak , jer izgleda ljudi nece da prodaju a i oni koji retko imaju na ponudi , imaju stvarno krseve od telefona , malo sam o'ladio ali u buducnosti kad mi se bude ukazala prilika da naletim slucajno na neki ocuvan , uzecu ga momentalno .
Pazi kad nikad u zivotu nisam imao svoj primerak ali zbog drugove ranije Nokije 8310 , ostadoh zaljubljen do usiju . Ali bukvalno . Meni se cini da kad bi sad bilo neko glasanje , koja tehnicka stvar mi se najvise svidja od kad postoji tehnika u bilo kom smislu , izabrao bih Nokiju 8310 .
Ovo ti govorim jer da imam cak i tu tvoju takvu Nokiju , uradio bih sve da je osposobim . Iscimaj preko oglasa ili mozda poznanika , sve moguce i nemoguce servisere i pitaj da li su sposobni da poprave da bude u funkciji ta Nokija a posle ako uspes , kupi masku i bateriju . Mora da je neko sposoban da ga popravi , jer dok je bio u prodaji telefon ranije , znam pouzdano da su ga serviseri znali u dushu i sve su bukvalno mogli na njemu da poprave . Nije to neki komplikovan telefon .
Sve najbolje zelim , Vlada

To je po meni vrhunac dizajna , kakv se meni do ludila svidja . Posto zadnjih 4-5 meseci nisam uspeo da kupim nijedan primerak , jer izgleda ljudi nece da prodaju a i oni koji retko imaju na ponudi , imaju stvarno krseve od telefona , malo sam o'ladio ali u buducnosti kad mi se bude ukazala prilika da naletim slucajno na neki ocuvan , uzecu ga momentalno .
Pazi kad nikad u zivotu nisam imao svoj primerak ali zbog drugove ranije Nokije 8310 , ostadoh zaljubljen do usiju . Ali bukvalno . Meni se cini da kad bi sad bilo neko glasanje , koja tehnicka stvar mi se najvise svidja od kad postoji tehnika u bilo kom smislu , izabrao bih Nokiju 8310 .

Ovo ti govorim jer da imam cak i tu tvoju takvu Nokiju , uradio bih sve da je osposobim . Iscimaj preko oglasa ili mozda poznanika , sve moguce i nemoguce servisere i pitaj da li su sposobni da poprave da bude u funkciji ta Nokija a posle ako uspes , kupi masku i bateriju . Mora da je neko sposoban da ga popravi , jer dok je bio u prodaji telefon ranije , znam pouzdano da su ga serviseri znali u dushu i sve su bukvalno mogli na njemu da poprave . Nije to neki komplikovan telefon .
Sve najbolje zelim , Vlada

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
Mr_Fillipo, Naravno da je moguce popraviti 8310. To se ne zaboravlja isto kao voznja bicikla.
Taj model je imao jos jednu boljku isto kao i Nokia 8210, a to je da se "gubio" kontrast na displeju, ali to i nije neki problem jer je stvar samo u nekoj gumici koja sluzi da pritiska displej za bolji kontakt. Tako da ti savetujem da potrazis nekog servisera i probas da osposobis taj telefon. Jedino je mozda problem oko nekih ozbijlnijih delova, ali maske i tastature imaju kod nas na pijaci u izobilju.
vlada1970, potpuno razumem tvoju opsesiju ovim modelom.
Kod mene je isti slucaj sa 6510 i 8210. Koji ce isto kao i 8310 jednoga dana biti unikati i vredeti mnogo vise.

vlada1970, potpuno razumem tvoju opsesiju ovim modelom.

SE W880i, T250i, Nokia 6230