reset na m600i pomoc

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
maveni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 12. Sep 2008. 00:14

reset na m600i pomoc

Post od maveni »

kako da resetujem m600i kad je ugasen, da li postoji mogucnost da se to odradi tako.krene da butuje i jednostavno na pola one bele linije ispod loga stane i ni makac, a ja neznam sta da radim

TechnoGroup
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 07:42
Kontakt:

Post od TechnoGroup »

Šta da ti kažem a da ne zaplačeš

Mislim da to nećeš moći bez nekog servisnog boxa

Poz
Deki

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

maveni komp sa netom
SEUS
kabli
slušaj upute programa i uradi update/nazovimo to i reset/
i posle toga kupi nama ovde neko piće .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

maveni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od maveni »

ljudi verujte mi da sam probao,pice nije problem ali ne moze da kaze mi da je vec azuriran i to je to tu mi stane sve.pa sam onda sa xs++ probao i kaze naravno greska, pa sam guglao kao lud i nigde nema nesto kao pritisni ovo i ono i upali kao neki drugi brendovi, neznam vise sta da radim

TechnoGroup
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 07:42
Kontakt:

Post od TechnoGroup »

Ja sam ti lepo napisao u postu pre ovog tvog, skoci do nekog servisa (ali servisa) i resis problem a ne da razbijas glavu. Pazi da te posle ne kosta mnogo vise nego sto bi te sad kostalo.

Poz
deki

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Dzabe Deki,stara prica,ljudi misle da sve sami mogu,a mi serviseri eto cisto uzimamo pare nepismenima.Eto fleshujemo telefone obicnim USB kablom,hw-ske kvarove resavamo tako sto malo ocistimo telefon od prasine i kako nas nije sramota samo....... :uhuh: :uhuh: :uhuh:

maveni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od maveni »

majstore ma nije to u pitanju, ja sam prvi da svako radi svoj posao,kao sto sam ja gradj tehnicar i volim da radim svoj posao pre svega.znaci nije problem da fon odnesem u servis problem je u koji servis da ga odnesem, tj da mi se to uraqdi kako treba, evo donecu ga i kod tebe samo reci gde

ne bi da ulazim u tvoj posao nego sam mislio da me neko kaze da li mu je tu kraj ili mu ima spasa, a dalje sam mislio da postoji sema kao na nokia fonovima znaci trojka sluska i turn on i to je to ali izgleda da je mene neko pogreno shvatio, ili me je zeleo tako shvatiti

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

maveni,

Nije te niko pogresno shvatio,to sto si napisao sa "Nokia fonovima",vazi samo za Symbian OS,a znaci "format user area",sto opet znaci da nece svaki put pomoci.
Svi ostali modeli koji nemaju u sebi Symbian NEMAJU tu mogucnost.

Isto tako formatom se i ne resavaju hadrwerski problemi,valjda je to konacno jasno.

Evo ako nije,jos jednom ti ponavljam da telefon moras odneti u servis......toliko...

Odgovori