reset na m600i pomoc
reset na m600i pomoc
kako da resetujem m600i kad je ugasen, da li postoji mogucnost da se to odradi tako.krene da butuje i jednostavno na pola one bele linije ispod loga stane i ni makac, a ja neznam sta da radim
- TechnoGroup
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 07:42
- Kontakt:
- TechnoGroup
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 07:42
- Kontakt:
majstore ma nije to u pitanju, ja sam prvi da svako radi svoj posao,kao sto sam ja gradj tehnicar i volim da radim svoj posao pre svega.znaci nije problem da fon odnesem u servis problem je u koji servis da ga odnesem, tj da mi se to uraqdi kako treba, evo donecu ga i kod tebe samo reci gde
ne bi da ulazim u tvoj posao nego sam mislio da me neko kaze da li mu je tu kraj ili mu ima spasa, a dalje sam mislio da postoji sema kao na nokia fonovima znaci trojka sluska i turn on i to je to ali izgleda da je mene neko pogreno shvatio, ili me je zeleo tako shvatiti
ne bi da ulazim u tvoj posao nego sam mislio da me neko kaze da li mu je tu kraj ili mu ima spasa, a dalje sam mislio da postoji sema kao na nokia fonovima znaci trojka sluska i turn on i to je to ali izgleda da je mene neko pogreno shvatio, ili me je zeleo tako shvatiti
maveni,
Nije te niko pogresno shvatio,to sto si napisao sa "Nokia fonovima",vazi samo za Symbian OS,a znaci "format user area",sto opet znaci da nece svaki put pomoci.
Svi ostali modeli koji nemaju u sebi Symbian NEMAJU tu mogucnost.
Isto tako formatom se i ne resavaju hadrwerski problemi,valjda je to konacno jasno.
Evo ako nije,jos jednom ti ponavljam da telefon moras odneti u servis......toliko...
Nije te niko pogresno shvatio,to sto si napisao sa "Nokia fonovima",vazi samo za Symbian OS,a znaci "format user area",sto opet znaci da nece svaki put pomoci.
Svi ostali modeli koji nemaju u sebi Symbian NEMAJU tu mogucnost.
Isto tako formatom se i ne resavaju hadrwerski problemi,valjda je to konacno jasno.
Evo ako nije,jos jednom ti ponavljam da telefon moras odneti u servis......toliko...