Samsung U600, gasi se sam od sebe!?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Samsung U600, gasi se sam od sebe!?

Post od bigmag »

Kupio sam ovaj telefon kevi pre mozda dve nedelje i on ima neki problem konstantno se gasi sam od sebe, znaci malo radi i onda se ugasi i dok mu ne izvadim bateriju i ponovo vratim ne mogu ni da ga uplim!? Prvo sam mislio da je do baterije i otiso sam i zamenio bateriju napunio i pustio da radi i opet se ugasio onda sam mislio da je do softvera i otiso u radnju i ubacio nov softver ali i dalje isto malo radi i ugasi se (jos od kad sam ubacio taj novi softver povremeno mi se pojavljuje na ekranu poruka "korisnik je pokusao krivotvorenje"... :disgust: ...sto se pa sad i to desava)!!!??? Znaci ne postoji mogucnost da ga vratim u prodavnicu i da ga rekalmiram jer sam kevi taj telefon kupio u New Yorku kao poklon, a sad sam u Srbiji tako da ta varijanta otpada inace bi to prvo uradio!!!
Tako da bi bilo lepo ako neko ima neku ideju sta bi moglo da bude u pitanju, da to podeli samnom jer ja stvarno ne znam sta vise da radim i nista mi ne pada na pamet!!!
.::HTC Desire Z::.

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Ja ne da imam ideju nego i resenije.....samo to kosta,ali ne mnogo kao da platis jednu,dve ture na nekom elitnom BG splavu :wink:

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Post od bigmag »

Dobro a sta to kosta i koje je resenje prijatelju i koliko to kosta posto ne izlazim po splavovima pogotovu ne po elitnim, a tek ne po Beogradu???
.::HTC Desire Z::.

thepace2
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2008. 02:51

Post od thepace2 »

kupis nov telefon, tura na velikom broju mesta uvece moze da te izadje par stotina evra a ti o nije neko resenje , jbg odnesi ga u neki servis , takodje postavi pitanje i na howard forums i naravno napisi na engleskom sta ti telefon ispisuje oni imaju mnogo korisnika mozda se neko pijavi sa nekim pametnim predlogom
Nokia E71 + microSD 8GB
LG KE970 - Shine + microSD 1GB

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

bigmag, kad budeš u NY, odneseš fon i reklamiraš. Osim ako ti se ne daju pare za drugi fon. Dok traje garancija, ti u prodavnici kažeš bla bla i sve srede
Nokia Lumia 630

Odgovori