ekran za w910i.... POMAGAJTE !!!!
ekran za w910i.... POMAGAJTE !!!!
Koliko kosta zamena ekrana za w910i ? U pitanju je unutrasnji ekran, tj. nije ono spoljno staklo nego ono ispod toga... Da li radi garancija na to ? Razbio sam ga sinoc u nekom fight-u... 

Love me OR Hate me !!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ekran je oko 25e, i verovatno ce da uzmu jos 20e za zamenu tako da racunaj 50e.Ako je mozda otisao i flat onda ce cena biti jos veca.
Pa kod nas garancija ne pokriva ni softverske kvarove(iako 90% radnji daje samo softversku garanciju), a hardverska garancija ne pokriva tako nesto, jer nije radnja kriva sto si ti bio u fightu.
Pa kod nas garancija ne pokriva ni softverske kvarove(iako 90% radnji daje samo softversku garanciju), a hardverska garancija ne pokriva tako nesto, jer nije radnja kriva sto si ti bio u fightu.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Obisao sam danas par radnji... u prvoj su mi rekli da bi popravka kostala oko 60e, u drugoj 40e, trecoj 100e i cetvrtoj 50e... pa kontam, ako ovaj uzme 40e, hoce li uraditi isto kao i ovaj sto uzima 100e ?
p.s. Milance, sta mislis, ja sam kontao da dam ovaj moj w910i (sa pokvarenim displejom) i doplatim 50e i uzmem k800i nov, ili 70e i uzmem k810i... Isplati li se po tebi to raditi ili ne ?

p.s. Milance, sta mislis, ja sam kontao da dam ovaj moj w910i (sa pokvarenim displejom) i doplatim 50e i uzmem k800i nov, ili 70e i uzmem k810i... Isplati li se po tebi to raditi ili ne ?
Love me OR Hate me !!
- MilančeBGD
- Expert
Pa zavisi
Ko zna kakav ekran ce da ti stave u toj gde je za 40e, moguce da je neka kopija.
Sto se tice zamene... pa u takvom stanju trebao bi da dobijes za njega barem 110e, ako cemo da verujemo ovom sajtu cena novog k800 je 140e(znaci doplata je oko 30e), a k810 je 170e(doplata oko 60e).
Ja da sam na tvom mestu ne bih to radio jer mi je w910 mnogo bolji telefon, k800 je jedino bolji ako ti je potrebna kamera

Sto se tice zamene... pa u takvom stanju trebao bi da dobijes za njega barem 110e, ako cemo da verujemo ovom sajtu cena novog k800 je 140e(znaci doplata je oko 30e), a k810 je 170e(doplata oko 60e).
Ja da sam na tvom mestu ne bih to radio jer mi je w910 mnogo bolji telefon, k800 je jedino bolji ako ti je potrebna kamera

Ma ne znam sada ni sam... bacio si me u rebus..
Ja bih uzeo k800, lepa mu je kamerica, a ima i blic... nadam se da moze da se koristi kao svetlo na k750?? Ja bih menjao w910i za k800i iz razloga sto mi se tel nekako baguje, nekada se sam i ugasi, vec sam mu jednom menjao software... A i slajder mi se klimucka (ide mi na zivce).. Jako je spor... Kada slusam muziku i minimajzujem da nadjem neki broj u imeniku, treba mu 4sec da ukuca slovo... strasno... samo mi zao, ja bacio 210e, a sad cu da ga dam za 100e (toliko mi ga cene u servisu)... Milance, koje su mane k800 i da li ima razlike u kvalitetu kamere k800 i k810.. Da li je xenonski blic i na k800 kao na k810? 

Love me OR Hate me !!
- MilančeBGD
- Expert
Ne, xenonski blic ne moze da se koristio kao led, ali mozes koristiti af assist lamp(crvena led) pomocu programa torch.Inace xenonski blic je i na k800 i na k810 isti...
Sto se tice kvaliteta kamere, kamere su potpuno iste, kao i camdrajveri i na k800 i na k810.Sto se tice mana k800, pa posle godinu ipo dana koriscenja k800 mane:
-poklopac kamere koji se meni svidja ali zbog njega telefon izgleda dosta budzasto, a i nekoliko puta mi se kamera aktivirala dok sam ga vadio iz dzepa.
-sam ekran i deo maske oko ekrana koji skuplja otiske sto mene nervira
-taster za kameru mi se izlizao posle 5000 slika (verovatno SE nije predvideo da ima budala koji naprave vise od 5000 slika
)
-muzicki player koji je nekako prost, posle w910 ima da se bas razocaras...
-slike sa xenonskim blicem su kao da su slikane vodenim bojicama
Sto se tice kvaliteta kamere, kamere su potpuno iste, kao i camdrajveri i na k800 i na k810.Sto se tice mana k800, pa posle godinu ipo dana koriscenja k800 mane:
-poklopac kamere koji se meni svidja ali zbog njega telefon izgleda dosta budzasto, a i nekoliko puta mi se kamera aktivirala dok sam ga vadio iz dzepa.
-sam ekran i deo maske oko ekrana koji skuplja otiske sto mene nervira
-taster za kameru mi se izlizao posle 5000 slika (verovatno SE nije predvideo da ima budala koji naprave vise od 5000 slika

-muzicki player koji je nekako prost, posle w910 ima da se bas razocaras...
-slike sa xenonskim blicem su kao da su slikane vodenim bojicama
Druze, odustao sam od kupovine k800i... Popravicu ekran na ovome w910, a kroz koji mesec cu uzeti k850i? (sta ti mislis o njemu, kakva mu je kamera?) Odnecu da mi poprave u Rim mobilu, traze 50e, valjda me nece izlevatiti...
Da li znas ti sta mogu da uradim, da mi tel ne bude tako spor? U cemu je problem ?

Da li znas ti sta mogu da uradim, da mi tel ne bude tako spor? U cemu je problem ?

Love me OR Hate me !!