k850i kratko trajanje baterije
k850i kratko trajanje baterije
Uzeo sam pre mesec dana telefon i od pocetka imam problem sa trajanjem baterije. Naime baterija traje otprilike 20 sati uz da kazem jako slabo koriscenje, dva tri razgovora i par poruka. Mislio sam da je baterija losa pa sam kupio novu originalnu bateriju za njega (originalna je po pakovanju a i po ceni tako da nije kineska sigurno) ali opet ista stvar, baterija se brzo istrosi, prakticno za dan. Verzija software-a je R1CA029 i dosad nisam imao ni jedan jedini problem sa njim osim kratkog trajanja baterije. Cuo sam da neka verzija software-a dosta vise utice na trosenje baterije, da li je to tacno.
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
bojan84, bolje nemoj da ga update-ujes preko SEUS-a jer postoje velike sanse da ces zakljucati telefon!
E sad, R1CA029 je prva verzija sw-a za ovaj telefon, tako da novije verzije produzavaju trajanje baterije!
Ja isto imam R1CA029 i nisam ga jos update-ovao (moj nije skidan sa mreze) jer imam problema sa kompom, jer nece da mi prepozna neke drajvere, i baterija mu sa tom verzijom sw-a traje oko 2 dana malo "jaceg" koriscenja!
Znaci, najbolje ti je da odes u servis i da im kazes da ti flesuju telefon sa najnovijim originalnim sw, a to je R1FA035!
Takodje, da bi produzio trajanje baterije stavi "Brightness" na 50% (mozda ce ti u pocetku biti malo cudno, ali navicices se), i idi u Menu>>Settings>>Connectivity>>GSM/3G networks>>GSM only, i to ce ti znatno produziti trajanje baterije, u proseku pola dana-dan!
E sad, R1CA029 je prva verzija sw-a za ovaj telefon, tako da novije verzije produzavaju trajanje baterije!
Ja isto imam R1CA029 i nisam ga jos update-ovao (moj nije skidan sa mreze) jer imam problema sa kompom, jer nece da mi prepozna neke drajvere, i baterija mu sa tom verzijom sw-a traje oko 2 dana malo "jaceg" koriscenja!
Znaci, najbolje ti je da odes u servis i da im kazes da ti flesuju telefon sa najnovijim originalnim sw, a to je R1FA035!

Takodje, da bi produzio trajanje baterije stavi "Brightness" na 50% (mozda ce ti u pocetku biti malo cudno, ali navicices se), i idi u Menu>>Settings>>Connectivity>>GSM/3G networks>>GSM only, i to ce ti znatno produziti trajanje baterije, u proseku pola dana-dan!