Dakle, situacija je ovakva: cini mi se da mi se cinc (zicka) u ulazu za punjac polomila pa se nista ne desava kada gurnem punjac u ulaz. Da li je moguca zamena, i da li neko moze da mi preporuci dobar servis u Nisu za to (i otprilike koliko bi to kostalo)?
Neesha, pre nego sto ga odneses u servis, probaj da nadjes nekoga ko ima isti takav punjac pa nabodi telefon. Cesto se desava da se i sama dzeksna od punjaca iskrivi toliko malo da to nije vidljivo golim okom dok je sa druge strane to dovoljno da puni isprekidano ili da uopste nepuni..
Meni se desilo ono sto sam ti gore napisao na N80 da mi se punjac iskrivio pa sam uzeo samo onaj nastavak i to je to. Ne znam, jedino da pogledas da li je ona "papucica" tj. ono sto daje kontakt jos uvek na mestu i ako jeste onda je mozes i sam ispraviti iglom ili necim tako tankim a ako je nema onda ti samo servis moze pomoci. Eventualno ako hoces sam da se bakces sa rastavljanjem, popravkom i sastavljanjem mozes da se guglas malo i da nadjes tutorial kako to da uradis
Definitivno servis. Gledao sam taj tutorial, i ajde mozda ga i rastavim nekako, ali sastavljanje posle... (da se dodje do ulaza mora ceo telefon da se rastavi xD)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.