Nokia N73 ulaz za punjac problem

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Neesha
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 20:36

Nokia N73 ulaz za punjac problem

Post od Neesha »

Dakle, situacija je ovakva: cini mi se da mi se cinc (zicka) u ulazu za punjac polomila pa se nista ne desava kada gurnem punjac u ulaz. Da li je moguca zamena, i da li neko moze da mi preporuci dobar servis u Nisu za to (i otprilike koliko bi to kostalo)?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Neesha, pre nego sto ga odneses u servis, probaj da nadjes nekoga ko ima isti takav punjac pa nabodi telefon. Cesto se desava da se i sama dzeksna od punjaca iskrivi toliko malo da to nije vidljivo golim okom dok je sa druge strane to dovoljno da puni isprekidano ili da uopste nepuni..

Neesha
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Neesha »

Vec sam probao sa drugim punjacem, isto se desava, a kad se gura punjac u ulaz ne oseca se nikakav otpor (a trebalo bi malo da se oseti)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Meni se desilo ono sto sam ti gore napisao na N80 da mi se punjac iskrivio pa sam uzeo samo onaj nastavak i to je to. Ne znam, jedino da pogledas da li je ona "papucica" tj. ono sto daje kontakt jos uvek na mestu i ako jeste onda je mozes i sam ispraviti iglom ili necim tako tankim a ako je nema onda ti samo servis moze pomoci. Eventualno ako hoces sam da se bakces sa rastavljanjem, popravkom i sastavljanjem mozes da se guglas malo i da nadjes tutorial kako to da uradis :wink:

Neesha
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Neesha »

Definitivno servis. Gledao sam taj tutorial, i ajde mozda ga i rastavim nekako, ali sastavljanje posle... (da se dodje do ulaza mora ceo telefon da se rastavi xD)

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Neesha,

Bas tako,ako nisi radio do sad i nemoj jer to te nece puno kostati,a moze ti uraditi bilo koji servis.....

pozz

Odgovori