Puko display na 7610
Puko display na 7610
Da li neko zna da mi kaze koliko bi me izasao servis tj menjanje displaya na 7610 ? I da li se tako nesto uopste isplati sa ozbirom na to da je taj fon mozda 50 jura polovan , mada ja ovaj imam 3 god od te 3 god sam ga koristio 6 meseci i od kada je display otisao stajao je u fioci radnog stola tako da bi se mozda ipak isplatilo telefon u takvom stanju popravljati 

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
SerDavor, tesko. Njih radno vreme kosta isto - bez obzira koliko je telefon star - a rezervni delovi za stare telefone nisu obavezno jeftiniji, osim ako nisu "polovni" skidani sa rashodovanih aparata.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- ProfiTel
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 16. Mar 2009. 15:27
- Kontakt:
NAZALOST, displej za tu nokiu idalje(razlog mi nikako nije jasan) drzi cenu
cak je skuplji od nekih novih modela (E51,6300,6120,luna...)
cena novog je ne ispod 35e(naravno sa zamenom),sto je opet na granici ne/isplativog...
polovan original sa nekog telefona tesko ces naci za manje,jer onaj ko otkupi neispravan telefon za delove zna koliko displej vredi i na njemu izvlaci pare
toliko o ovoj temi
pozz
cak je skuplji od nekih novih modela (E51,6300,6120,luna...)
cena novog je ne ispod 35e(naravno sa zamenom),sto je opet na granici ne/isplativog...
polovan original sa nekog telefona tesko ces naci za manje,jer onaj ko otkupi neispravan telefon za delove zna koliko displej vredi i na njemu izvlaci pare

toliko o ovoj temi
pozz
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
Hvala momci,ali sam uspeo nekako preko caletovog prijatelja koji drzi radnju i servis mobilnih telefona da ubacim nov display i da stavim novu original masku za 2k din sve zajedno
Imao sam srece,mogao sam da bacim telefon u djubre,vise para nikad ne bih dao jer sam telefon ne vredi te pare,a opet,mnogo mi je drag... jos mi je samo ostalo da fleshujem software tj da mu se instalira neka novija verzija symbiana koja bi na njega mogla kako bi telefon normalno radio jer sam mu navukao neke viruse koliko se secam jos pre 3 godine
mozda neko od vas zna gde bih to mogao dobro da odradim za "male" pare,da me ne odere neko bas sad kad mi ovako dobro ide,bez potrebe 

Imao sam srece,mogao sam da bacim telefon u djubre,vise para nikad ne bih dao jer sam telefon ne vredi te pare,a opet,mnogo mi je drag... jos mi je samo ostalo da fleshujem software tj da mu se instalira neka novija verzija symbiana koja bi na njega mogla kako bi telefon normalno radio jer sam mu navukao neke viruse koliko se secam jos pre 3 godine

Da li ima neko mozda polovan displej za 7610 da radi da mi proda?
hitno bi mi trebao, moj se polomio dijagonalno...
>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<

A sto jednostavno ne uradis master reset kodovima, ona kombinacija *+3+zelena slusalica i upalis telefon?SerDavor napisao:jos mi je samo ostalo da fleshujem software tj da mu se instalira neka novija verzija symbiana koja bi na njega mogla kako bi telefon normalno radio jer sam mu navukao neke viruse koliko se secam jos pre 3 godine
Izmenio McLaren F1: Zabranjeno je citiranje cele poruke, a pogotovo one iznad jer se podrazumeva da se na nju nadovezuješ.
>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<