Problem sa memoriskom karticom! Help!

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
nikolahn
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 10. Mar 2009. 23:35

Problem sa memoriskom karticom! Help!

Post od nikolahn »

Dobio sam Nokiju 7310(supernova) i kad sam je upalio i ubacio microSD karticu prvo je prepoznao pa je onda izgubio. Probao sam da ponovo izvadim i ubacim karticu ali se javlja isti problem. Da li moze da se resi ovaj problem ili da vratim telefon posto je nov.

Unapred hvala!

demjan
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 19. Jan 2007. 14:18

Post od demjan »

ovo i mene zanima, pokušavao sam da tražim po forumu, ali nisam našao temu o ovome.
imam sličan problem sa 6300 i Kingston microSD karticom 2GB

jel to problem sa telefonom ili nisu sve kartice kompatibilne u potpunosti sa svim telefonima?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Sto bi rekli - moze bit' al' ne mora :lol: Dosta ljudi se zalilo na Kingston mem. kartice ali ja nisam imao tih problema. Pokusajte da stavite neke druge kartice i ako radi onda pravac prodavnica i menjajte te Kingstone za neke druge a ako ni sa drugim karticama ne radi onda je do telefona. Trece nema.

demjan
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 19. Jan 2007. 14:18

Post od demjan »

a da li neko yna ima li negde teme o tome? jednom sam negde slučajno nabasao na temu gde su polemisali o različitim voltažama memoriskih kartica, ali preko searcha ne mogu to da nađem.

video sam na još par mesta isti problem kod ljudi, voleo bi da saznam nešto više o problemu.

ako neko ima neki link, bio bih mu zahvalan.

;)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

demjan, imas negde u podforumu "Nokia". Kazem, neki se zale a neki ne, ja sam primer da Kingston radi savrseno lepo dok je npr. Ninolina imala problema koliko se secam. Moguce da je i do same kartice, zapadne ponekad takva serija bez obzira na brend.

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

A ja svaki dan i vidjam kopiju Kingstona :lol: Mozda u tom zecu lezi grm !!!! :D

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

demjan ja sma imao 6630 sa kingsotne karticom i nikako se ne trpe :dry: uzeo sam posle SunDisk i radilo je sve super.pokusaj sa SunDiskoim karticama 99% neces imati nikakvih problema.

P.S. ovo isto vazi i za nikolu 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Odgovori