Naizgled softverski problem - Nokia 6300
Naizgled softverski problem - Nokia 6300
Pozdrav prijatelji!
Nokia 6300,
s vremena na vreme šta god radio ili ne radio sa njom samo izbaci beli ekran na delic sekunde i vrati se na desktop.
e sad, u čemu je kvaka, nije isto što i reset, telefon se ne ugasi, vrati se na normalu za par sekundi, ali mi je ugasio štagod da sam radiom. za reset mu treba više vremena od toga.
do softvera nije jer sam ga već dva puta promenio.
šta može da bude problem?
havala
Nokia 6300,
s vremena na vreme šta god radio ili ne radio sa njom samo izbaci beli ekran na delic sekunde i vrati se na desktop.
e sad, u čemu je kvaka, nije isto što i reset, telefon se ne ugasi, vrati se na normalu za par sekundi, ali mi je ugasio štagod da sam radiom. za reset mu treba više vremena od toga.
do softvera nije jer sam ga već dva puta promenio.
havala
hmmm...ja mislim da odneses u servis da ti lepo odrade flash,ne nsu koji je shit,jedino ako nisi nosiu u servis?imao sam nekih problema,ali mi je flash u servisu sredio sve,a ne koa traljavi nsu,tj nikada vise ne radim update sam,nosim u servis i kulijana
ajd javi,pa da pokusam da ti pomognem...
pozdrav!

ajd javi,pa da pokusam da ti pomognem...
pozdrav!

- ProfiTel
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 16. Mar 2009. 15:27
- Kontakt:
Re: Naiygled softverski problem - Nokia 6300
1 - gde, tj. kako si menjao softver? moze biti svakako do njega.demjan napisao: do softvera nije jer sam ga već dva puta promenio.
2 - ako je hardver u pitanju,problem moze biti do mnogo cega i najbolje je da se odnese u servis gde ce lepo moci da utvrde kvar i rese ga.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
ne desava se cesto da mozes nekom da pokazes a desava se cesto koliko da te iritira.....imao sam i ja iskustva sa ovakvim stvarima...meni to lici ipak na softwer jer hardwer (barem ja tako mislim) bi ti zadavao vece probleme....
Jel si pokusao sa novom verzijom softwera?

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
lociran je problem
problem je u nekompatibilnosti sa memorijskom karticom
kada se kartica izvadi problem se više ne javlja.
sada se nadam da će druga kartica, drugog proizvođača raditi kako valja. ostaje mi da probam.
hvala svima na pomoći!
Edit:
definitivno kartica, sa drugom karticom sve radi kako treba
problem je u nekompatibilnosti sa memorijskom karticom
kada se kartica izvadi problem se više ne javlja.
sada se nadam da će druga kartica, drugog proizvođača raditi kako valja. ostaje mi da probam.
hvala svima na pomoći!
Edit:
definitivno kartica, sa drugom karticom sve radi kako treba
e ovo je da čovek poludi...
kartica koja mi je radila je kartica koju je ortak dobio uz nokiu 6210 navigator, 1GB kartica
sve je radilo dobro dok je nisam formatirao, kad onda isti problem kao i ranije!
o čemu se sada radi?
šta to u vezi kartice baguje telefon?
da li je moguće da mu fajl sistem pravi problem? nemam citac kartica da to proverim, ali gledacu da nadjem neki pa da probam na kompu da je formatiram na razlicite nacine...
kartica koja mi je radila je kartica koju je ortak dobio uz nokiu 6210 navigator, 1GB kartica
sve je radilo dobro dok je nisam formatirao, kad onda isti problem kao i ranije!
o čemu se sada radi?
šta to u vezi kartice baguje telefon?
da li je moguće da mu fajl sistem pravi problem? nemam citac kartica da to proverim, ali gledacu da nadjem neki pa da probam na kompu da je formatiram na razlicite nacine...
Nisi me dobro razumeo...
Napisao sam da odradis format memo. kartice ali da odradis format i tel.(tel memorije)...
Format kartice ces odraditi preko card reader-a na PC,a format tel. ces uraditi ukucavanjem odredjenog koda. Formatom tel memo ces izgubiti sve podatke koji se tamo nalaze...
Napisao sam da odradis format memo. kartice ali da odradis format i tel.(tel memorije)...
Format kartice ces odraditi preko card reader-a na PC,a format tel. ces uraditi ukucavanjem odredjenog koda. Formatom tel memo ces izgubiti sve podatke koji se tamo nalaze...

Samsung S8,Sennheiser CX300 II