HTC TyTN problem

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
neone
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 03:51

HTC TyTN problem

Post od neone »

naime...retko kada koristim kameru na telefonu no silom prilika, zatreba koji put
(ne za ono sto mislite prljavi mozgovi :) )

elem, telefon posedujem recimo 4 meseca i sve do pre recimo mesec dana je radilo savrseno...i onda bzvz upalim kamericu da fotnem nesto kad ono...imam sta da vidim...boje skroz izmesane, neke cudne linije na sve strane ( preovladava zelena ) i to samo pri okretanju sociva ka bilo kojoj svetlijoj povrsini..kada je tamno ( recimo 80% ) linije se ne vide...ok, ne vidi se nista, ali kapirate sta zelim reci...znaci pojavljuju se samo kada je svetlije nijanse..

inace..probao hard reset...

tako da...jel da fleshujem win ili je otisao foto senzor...

pls...recite da je win :)

ProfiTel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 16. Mar 2009. 15:27
Kontakt:

Post od ProfiTel »

tesko da ce biti ``win`` ... :smutny: :shock: :wacko:
Novi softver mozes i sam da uradis,nije komplikovano( cisto da ne bacas pare ako problem nije do njega)...
kazu ljudi da ima servis u trznom centru futura na slaviji i da radi samo HTCa??? koliko i da li su dobri - ne znam!
Mi nemamo kameru za TyTN, niti se ista kod nas moze nabaviti.
pozz i good luck

neone
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 03:51

Post od neone »

pa pazi...telefon je uzet nov ( "ture bure valja" fazon ) ali ne od nekog tamo negde inkognito lika preko oglasa vec...dobrog prijatelja, prijatelja..
ok, to i nije bas za neku utehu :( ali...probacu da ga fleshujem, ako ne, zovem baticu ( prijateljevog prijatelja ) pa da vidim sta ce reci..
ako ne, jbg, probacu da svratim tu gde si mi rekao...a i to sto kazes...koliko su dobri..
sto se tice rezervnih delova ( tog tipa ) mislim da ih je nemoguce naci u opste a kamo li kod nas... ( umesto da se utesim nekako, ja udario po pesimizmu :( )

enivej, hvala :)

Johnnz
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 01:21

Post od Johnnz »

imas gsmhacker se razume u te telefone i jos neki likovi igord itd. pitaj njih...
Sve sto vam treba za Htc uredjaje qtek,spv mda,xda (servis) - se zove tema...
ja sam pazario tel isti taj kod mlađe, perfektno radi, daje čovek garanciju i sve full... kamera mu je generalno loša, pa je i ne koristim....
inače tel je extra....

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Johnnz, samo da te ispravim, ne daje on garanciju nego ti prosledjuje originalnu garanciju tako da ako se bilo sta desi telefonu jedino sto mozes da uradis jeste da kontaktiras i saljes telefon u Austriju... :wink:

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

hi hi ja dajem garanciju jer poznajem tytn i sve htc kao svoj dzep salim se malo ono sto ja nemogu da resim a to je stvarno retko prosledim do htc servisa u svici preko prijatelja i ako je do htc-a problem oni otklone kvar mada do sada sam sve resavao ja. Pa sad.. necu da se hvalim 8) a sto se neone tvog problem tice mozes me nazvati dacu ti broj na pm verovatno flet ili kamera crkava resicemo to brzo ima sve na lageru a ako ti je za utehu tytn1 treba mi manje od 5min da ga rastavim i sastavim nemoj da se brines za kameru nekad je dovoljno samo ocistiti pipke na koje naleze na ploci i dodje sebi .. 8) poz gsmhackera iz ns....

milanUE
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 10. Sep 2009. 19:18

Post od milanUE »

gsmhacker, gsmhacker,

imam problem koji je nastao prilikom zamene maske na htc 3600 ... ko moze da mi pomogne?

Odgovori