Neuspeli pokušaj update-ovanja sw-a na N73...

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
drago72
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 12. Jun 2009. 18:52

Neuspeli pokušaj update-ovanja sw-a na N73...

Post od drago72 »

Imam nokiju N73 i probo novi softwer da updejtujem i prilikom updejta mi se kabal izvadio i sad imam mrtav telefon:Zna li neko šta da radim da mi vratim sistem Malo sam objasnio loše al sta da se radi.Daj pomazite ljudi!

>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

mozda za pocetak da naucis pravopis, bonton i jos poneku stvar vezanu za pisano obracanje u javnosti pa da se onda opet javis? a telefon najbolje da odneses u servis.
::luv phonez::

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

drago72,

Servis.....ne moze se nista uraditi sad ako mislis na kucne varijante i Usb kabl... 8)

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Lebati kako ti se izvuko kabl ? :? Nosi u servis da vidis sta ce da ti kazu.Dr Grga vezano za ovo pitanje ,a mene interesuje, sta se desi sa telefonom(osim sto se ceo unisti) kad dodje do ovakvog nazovi kvara?

P.S. Djoxie razuemmo da pravopis treba da se postuje i naravno da se decko malo "ostrije" izrazava ali koliko vidim nikog nije uvredio i tim recima "oznacio" tako da mislim da nije bilo potrebe da tako ostro odreagujes.Mada to nekome manje nekome vise upada u oci. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

drago72
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od drago72 »

Desi se to da ti na telefonu ostane samo svijetlo.I posle toga nedaje nikakve znake cak nemoze ni da se izgasi normalno,nego moram da vadim bateriju.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

dimi89,
reagovao sam tako jer nije prvi put da se neko tek pojavi na forumu (kao sto je ovaj primer) i takvim izrazavanjem narusi na njegovom kvalitetu. ipak je ovo najposeceniji i najbolji srpski forum vezan za mobilnu telefoniju i ne smemo dozvoliti bilo kakvu vrstu srozavanja.
drago72,
nemam nista protiv tebe i nadam se da me razumes, samo spusti loptu malo, nisi ni prvi ni poslednji koji je nesto radio u kucnoj varijanti i uspeo da pokvari telefon, tako da nema razloga da budes uzbudjen toliko. pravac servis...
::luv phonez::

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

@dimi89
Jednostavno i najprostije....UpdateAplikacija je prvo izbrisala sadrzaj prvobitnog SW-a i prekinuta je prilikom upisa novog...Flash Procesor NEMA potreban sadrzaj koji bi pokrenuo sistem telefona tako da UpdateAplikacija vise nemoze pomoci.
Pozdrva
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Thx za objansjenje hallo....djoxie mislim da je to do moderatora da odredjuje ko narusava pravila foruma a ko ne mi mozemo samo da opomenemo ili da skrenemo paznju novim forumasima.Kao sto rekoh mislim da si preostro odreagovao ali to nije nista oko cega bi trebali da dizemo prasinu ili.Skrenuo si mu paznju na pravopis i na recnik i to je to . 8)

P.S. Hallo time sto je flesovao tako telefon i prekinuo zar nije izgubio IMEI i ostale podatke ili je slucaj malo jednostavniji? 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

@dimi89
UpdateAplikacija NEMOZE da osteti PM (PermanentMemory) deo SW-a u telefonu zato sto jednostavno ne "prilazi" tom delu a u njemu je IMEi i LockInfo koji su BITNI za Nokija telefone. Ako neko pokusa Phoenix-om da cacka po telefonu MOZE doci do ostecenja PM-a.
Pozdrva
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

ProfiTel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 16. Mar 2009. 15:27
Kontakt:

Post od ProfiTel »

@drago72 :

npr da odneses u neki servis,ali koji stvarno moze da ti pomogne...
u kom si gradu,pa da probamo da te uputimo ili pomognemo nekako?

drago72
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od drago72 »

Prvo svima da se zahvalim i naravno prihvatam kritiku.Sigurno je da moram ipak otici do nekog servisa,mislio sam da je manji problem.Pozdrav i jos jednom hvala!

Odgovori