Samsung SGH - M610 IMEI 0000000

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Appareil
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Jul 2009. 02:24

Samsung SGH - M610 IMEI 0000000

Post od Appareil »

Telefon je dekodiran (#*7337#), osnovne funkcije rade, ali ne radi bluetooth i neka podešavanja. IMEI je 00000000.
Pomoću kojeg programa mogu ponovo da ukucam IMEI? Na netu sam našla NS DONGLE, ali ne podržava model SGH - M610.

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Ko hoce da ne plati na mostu onda plati na cupriji........dakle davno ispricana prica.
Poseti neki od servisa koji poseduje neki od alata (boxova) za Samsunga NS-PRO,USTII,HWK itd da bi ti upisali ispravan IMEI,BT-adress itd......To ce te vise kostati nego da si inace odneo na klasicno dekodiranje gde se ne bi nista poremetilo.........

POZZ

Appareil
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Jul 2009. 02:24

Post od Appareil »

Nema nikakve veze most i ćuprija, drgrga, sa ovim. Jednostavno radi se o izazovu i nakon odličnog poznavanja rada na računaru, kao i "servisiranja" istih komšijama i familiji, sledeći korak je bio mobilna telefonija. Na greškama se uči...a budući da je moja glad za znanjem ogromna verujem da ću u skorije vreme nabaviti "boxove" i propratne programe.
Hvala!

Preporuči neki dobar, a jeftin :-))) servis u Novom Sadu.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Appareil, ti si naravno svestan da jedan "box" nije igracka i da kosta 500-1000++ evra?

Mislim apropo toga da ces "nabaviti box".

Inace znas kako kazu "pametni ljudi uce na tudjim greskama, a na svojim uce ..." ;)
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

tomas.hokenberi,

Bas tako nekako,jedino sto u ovom slucaju sa Samsungom moze da prodje sa otprilike 120 Eur....za recimo NS-PRO pa onda moze da nastavi da radi ne samo komsijama nego i musterijama...naravno valjda ce nesto i naplatiti da bi otplatio box i tako u krug...

cybercom2
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 15. Jul 2009. 22:10

Post od cybercom2 »

@Appareil
Dali mogu da ti postavim jedno pitanje (u vezi poredjenja)
Kazi mi tacno sta ti servisiras na racunaru ? Ili samo dijagnostikujes kvar ?
Razlog je taj, sto "servisiranje" racunara i "servisiranje" telefona nema ama bas blage veze jedno sa drugim !
GsmReverseGroup

Odgovori