Nokia E51
Nokia E51
Poz svima. Napravio sam veliku glupost sa telefonom i to noc pred polazak na more. Hteo sam da skinem softver za povezivanje sa kompom ali sam skinuo onaj nokia software updater i pokrenuo ga naravno i updateovao mi se softver na mobu. Znaci sve se promenilo, izbrisan mi je ceo imenik, muzike, slike i video fajlovi su tu. Kako da vratim sve na staro, kako je i bilo, ako je ikako moguce? Molim za hitan odgovor
Pozdrav svima! Vec dva puta sam azurirao softver na Nokiji E51. trenutna verzija koju imam je 400.34.011 medjutim ne radi mi kako treba, cesto puta hoce da zablokira, i ne postoji opcija da ugasim ili promenim ton prilikom slikanja. Da li neko mozda zna koji je broj prvobitnog softvera za ovaj model telefona i da li moze negde da se nadje? U napred hvala.
Downgrade ovog modela moze da se odradi preko njegovog USB kabla,tako bar tvrde ljudi koji su uspeli da odrade downgrade na sw v.300 da bi mogli da hackuju sw.Potrazi malo po netu,google je uvek tu i nacices forume gde je sve detaljno objasnjeno sta je potrebno od sw i kako to treba uraditi...

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
Fox, zamolio bih da ne pricate gluposti i dovodite korisnike u zabludu a samim tim izlazete POSLEDICAMA spustanja (downgrade) SW-a na Nokia BB5 telefonima!
PS...i ja sam svasta na raznim mestima citao...secam se jednom i na jednoj tarabi....
PS...i ja sam svasta na raznim mestima citao...secam se jednom i na jednoj tarabi....
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
hallo,apsolutno nemam namere da ulazim u prepirke oko bilo cega sa vama,i sami mozete da nadjete i program i objasnjenje da je to moguce odraditi,sad sto vama to ne odgovora da se radi u kucnoj radinosti to je druga stvar.A da li ce te "upute" neko shvatiti za ozbiljno,i pokusati da odradi downgrade na taj nacin,to je njegova licna stvar.
I zamolio bih vas da vise ne komentarisete moje postove kao "gluposti",ako se ne slazete sa njima jednostavno ih preskocite,a vase misljenje zadrzite za sebe.
I zamolio bih vas da vise ne komentarisete moje postove kao "gluposti",ako se ne slazete sa njima jednostavno ih preskocite,a vase misljenje zadrzite za sebe.
Fox,
Druze bez ljutnje...ali ja kao serviser sa svojih 10 godina iskustava i hallo sa jos vise od toga ti tvrdimo da si u velikoj zabludi.....pobrkao si loncice.....dakle kao sto rekoh:
Na BB5 nema obaranja verzije !!!!! Ili ima ali katastrofalne posledice,nekad i trajno ostenje sec.zone sto kosta mnogo novaca da se povrati,a nekad i ne moze.
Dakle ne savetuj coveku neproverene stvari,da sebi napravi stetu.....
Sa BB5 telefonima ja radim beckup RPL-a cak i kad mi dodju na obicno flesovanje,a vi se usudjujete da kazete kako uz neki programcic moze da se glat obori verzija i to samo sa USB kablom.
Jel to znaci da smo mi budale sto ulazemo pare u boxove,support,visimo svaki dan prateci sta moze i sta nemoze da bi mi neko kao ti rekao sta moze da se uradi sa Nokiom E51.....
katastrofa.........
Druze bez ljutnje...ali ja kao serviser sa svojih 10 godina iskustava i hallo sa jos vise od toga ti tvrdimo da si u velikoj zabludi.....pobrkao si loncice.....dakle kao sto rekoh:
Na BB5 nema obaranja verzije !!!!! Ili ima ali katastrofalne posledice,nekad i trajno ostenje sec.zone sto kosta mnogo novaca da se povrati,a nekad i ne moze.
Dakle ne savetuj coveku neproverene stvari,da sebi napravi stetu.....
Sa BB5 telefonima ja radim beckup RPL-a cak i kad mi dodju na obicno flesovanje,a vi se usudjujete da kazete kako uz neki programcic moze da se glat obori verzija i to samo sa USB kablom.
Jel to znaci da smo mi budale sto ulazemo pare u boxove,support,visimo svaki dan prateci sta moze i sta nemoze da bi mi neko kao ti rekao sta moze da se uradi sa Nokiom E51.....
katastrofa.........
drgrga,postujem vase misljenje(niti sam igde napisao,niti smatram da ste "budale" da bacate pare na opremu),i znam da je na gro BB5 telefona nemoguce odraditi downgrade,i znam da je dosta ljudi na taj nacin "ubilo" svoje telefone,prvenstveno mislim na vlasnike N97-ica.
Ne bih ovo pisao da nisam sam procitao,a i imajuci u vidu da je bar 10-ak ljudi uspesno odradilo "silazak" sa v.400,na v.300 (cisto sumnjam da su ljudi postovali i pisali da su to uspesno odradili a da to nje tacno),pa sam zbog toga coveku predlozio da pogleda po netu i vidi da li zeli to da odradi ili ne.Da ne bi bilo da pricam bzvze,i da pisem neosnovane stvari,pronasao sam tutorial sta i kako treba odraditi da bi se navodno downgradeovao sw.Ovaj tutorial vazi samo za E51,i kao sto uvek biva sa ovakvim stvarima,sve se radi na sopstveni rizik.
Tutorijal mozeti skinuti odavde Klik
P.S. I mislim da vam odrednica "neko kao ti" i nije bas na mestu.
Ne bih ovo pisao da nisam sam procitao,a i imajuci u vidu da je bar 10-ak ljudi uspesno odradilo "silazak" sa v.400,na v.300 (cisto sumnjam da su ljudi postovali i pisali da su to uspesno odradili a da to nje tacno),pa sam zbog toga coveku predlozio da pogleda po netu i vidi da li zeli to da odradi ili ne.Da ne bi bilo da pricam bzvze,i da pisem neosnovane stvari,pronasao sam tutorial sta i kako treba odraditi da bi se navodno downgradeovao sw.Ovaj tutorial vazi samo za E51,i kao sto uvek biva sa ovakvim stvarima,sve se radi na sopstveni rizik.
Tutorijal mozeti skinuti odavde Klik
P.S. I mislim da vam odrednica "neko kao ti" i nije bas na mestu.
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
Najbitnija stvar koju ste rekli ali ne i PODVUKLI:
"....Ovaj tutorial vazi samo za E51,i kao sto uvek biva sa ovakvim stvarima,sve se radi na SOPSTVENI RIZIK..."
a u ovoj stvari za prosecnog korisnika, verovatnoca da nesto krene po zlu je 95% a i to niste naglasili...zato TVRDIM da korisnike dovodite u ZABLUDU ovim informacijama.
"....Ovaj tutorial vazi samo za E51,i kao sto uvek biva sa ovakvim stvarima,sve se radi na SOPSTVENI RIZIK..."
a u ovoj stvari za prosecnog korisnika, verovatnoca da nesto krene po zlu je 95% a i to niste naglasili...zato TVRDIM da korisnike dovodite u ZABLUDU ovim informacijama.
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com