Problemi sa T650i

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
zdrawe
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 09. Sep 2009. 13:56

Problemi sa T650i

Post od zdrawe »

Da li je neko od vas imao problema sa ovim telefonom sto se tice signala? Ili sa bilo kojim modelom sony ericsson, i u cemu je stvar? Imam ga nesto vise od godinu dana, ali je pre jedno 2 meseca poceo da me zeza signal. Do tada je sve savrseno radilo. Cas imam signal, cas ne! Ovo ume jako da iznervira kada se prekine veza dok razgovaras sa nekim, zbog gubljenja signala. A i zbog toga sto na mestu na kome svi imaju pun signal, meni je najslabiji, ili ga uopste nemam.
Razmisljao sam da idem na 'master reset' i da vidim da li ce imati poboljsanja. Ali postoji jedan problem! :( Svi kontakti su mi u memoriji telefona (imam ih puno, i na sim kartici to ne bih mogao da smestim), a ako bih isao na 'master reset', sve bih vratio na fabricki podeseno i ti kontakti bi mi se izbrisali. Pokusao sam sa 2 velika programa, koje sam skinuo sa 'neta, da preko njih kopiram u kompjuter kontakte i sms poruke, ali nece! :( Iako pise da su i za sony ericsson t650i. :( Ne znam u cemu je problem!
Sto se drugih stvari tice, potpuno sam zadovoljan, telefon je perfektan, odlicne funkcije i nisam imao nikakve druge probleme!
Molim bilo koga za pomoc, ko moze da mi kaze u cemu je problem ili kako da ga resim! Ili ako neko zna koji program mogu da koristim za ovaj model sony ericsson-a, da bih prebacio kontakte i sms poruke(koje su manje bitne) u kompjuter. Ali dajte mi preporuku za program koji provereno radi i za t650i. Hvala unapred!

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

pronadji MyPhoneExplorer program je freeware i mozda ti pomogne, a za signal, mislim da je hardverski problem (antena) pa prosetaj do nekog servisa.

zdrawe
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 09. Sep 2009. 13:56

Post od zdrawe »

Hvala lepo..
Sve sam ovo uradio. Resetovao mob, totalno sve od pocetka, ali opet zeza signal... Izgleda da je antena u pitanju.

Odgovori