NOKIA servis complain

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
MiroljubU
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 26. Okt 2009. 12:30

NOKIA servis complain

Post od MiroljubU »

Da li je neko imao problema sa servisom NOKIE u Beogradu. Meni se Nokia 3120 posle samo osam meseci pokvarila tako, sto je prvo mikrofon prestao da radi a posle dva dana se potpuno ugasio. Servis na Novom Beogradu nije popravio telefon sa obrazlozenjem da je u pitanju mehanicko ostecenje na elementima i stampi. Uz obrazlozenje su prilozili uvelicanu sliku ostecenja, na kojoj se jasno vidi da je kvar termicki a ne mehanicki. Na telefonu nikakvih spoljnih ostecenja nema!

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

MiroljubU,

Tuzi ih :(

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

MiroljubU, ako se termičko oštećenje "jasno" vidi, kao što kažeš, ti nikako nisi kriv, koristi se uslugama inspekcije.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

savin11
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 11. Dec 2009. 19:05

Post od savin11 »

Imao sam i ja problem sa mobisom,slikali da mi je aparat pun vode i iskljucili me iz garancije.Odneo u mali servis u cumicu i resili ga za 20 minuta,samo softver.Moze im se,a niko nece da se bavi tuzbom za 100,200 eura koliko vredi aparat.To je dokaz da regularan tel ne znaci da si resio problem opravki.

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

OBAVESTENJE!!!
MobisElectroniks i Mobikom su IZGUBILI pravo na licencu za uvoz , distribuciju Nokia telefona u Republici Srbiji za 2010 godinu...sta ce biti nadalje sa Nokiom u Srbiji-videce se...
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

Banehallow
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52

Post od Banehallow »

Xmmmm mozda bas zbog toga Telenor ima problema da pusti nokiine modele iz nove promocije u prodaju.Ja hocu da uzmem E72 i rekli su mi da je uvrsten u ponudu ali da jos nemaju na lageru jer mozda ima problema sa distibuterima.Mozda je to to..... :?
Telenor Nokia E72

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

trazite da vam telefon posalju u budimpestu u zvanican nokiin servis, ako je pod garancijom. ja sam tako poslao n82 preko prodavnice u kojoj sam kupio n82 i stigao je popravjlen za 3 nedelje. sa domacim zvanicnim servisima sam imao veoma lasa iskustva, pisao sam vec o tome. probajte, mozda se isplati cekati.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

Odgovori