Nokia n78-zanimljiv problem

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
rabitt
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 13. Apr 2009. 04:08

Nokia n78-zanimljiv problem

Post od rabitt »

Zdravo svima,imam jedan problem,ne toliko ozbiljan koliko je cudne prirode.Na nokia n78 sve funkcionise kako treba dok se tastatura ne zakljuca,onda nastaje carolija.Kada me neko zove u svojoj slusalici cuje signal da telefon zvoni ali se na n78 ne desava nista,ne zvoni i ne pokazuje nista na displeju.Ako neko zna sta bi ustvari tu moglo da bude problem i eventualno koje bi bilo resenje neka napise jer ja neznam sta mi je ciniti.Hvala
Pozdrav

oscar1980
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 09:47

Post od oscar1980 »

Meni se cini da mu je pukao softver. Mozes probati da odradis hard reset ( zelena slusalica,* i 3 dok palis telefon,baterija mora biti full puna)... Mozda ti nece pomoci ovo sto sam ja napisao,sacekaj jos neki odgovor :)

Pozz....

rabitt
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 13. Apr 2009. 04:08

Post od rabitt »

Hvala ali sam danas pokusao i to,kao i update,pa onda flesovanje pomocu usb kabla i na kraju sam kod prijatelja koji ima box,donesen iz inostranstva ali ne radi servis uradio fles i opet isto,ocigledno nije do softvera ili sam negde gresio.

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

rabitt,

Koji box,kako ste fleshovali....moze li malo detaljnije....deluje stvarno da je sw problem u pitanju i trebalo bi da je resivo.

Odgovori