n95 problem
- Stefan_Mcgrady
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 14:55
n95 problem
imam karticu od 2gb ,i odjednom mi se izbrisale sve slike i muzika ,ali mi pokazuje da mi je i dalje zauzeta memorija ... pokusao sam da resetujem tel ,ali i dalje se ne pojavljuju slike i muzika ....sta bi mogo da bude problem ? da li je u pitanju kartica ili telefon ???
- Stefan_Mcgrady
- Povremeni posetilac
jesam ,zadnji mu je SW ....ma nisam zakljucavao foldere,imam instaliran samo garmin u telefonu ...pokusao sam sa drugom , radi normalno kao i ovo sada ,problem je u tome sto i ova sadasnja radi normalno samo posle izvesnog vremena 2-3 dana odjednom nestanu slike i muzika ,i kada pokusam ponovo da ubacim neku muziku i slike sve je normalno kao da je kartica prazna ,a pokazuje mi da je zauzeta memorija od prethodnih slika koje su famozno nestale .......
- Stefan_Mcgrady
- Povremeni posetilac
- Stefan_Mcgrady
- Povremeni posetilac
da ta druga radi normalno ,kao i ova u telefonu
,jer sem toga sto su mi se izgubile slike i muzika ,ona radi normalno , sve ponovo moze da se ubaci u nju ....odradio sam i reset telefona ,formatirao sam karticu (po drugi put u 4 dana , prvi put kada mi se desilo,mislio sam da je nesto ubagovala kartica pa ce to da se sredi na taj nacin ali ...) ,i sada je ok ,ali dokle .... samo mi je birtno da ne bacim pare za novu karticu ,a da je problem bio do telefona a ne do kartice ...ali to cu izgleda tesko da utvrdim ... 

- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
Stefan_Mcgrady, pokusaj sa nekom od Brand kartica...tipujem na karticu.
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- Stefan_Mcgrady
- Povremeni posetilac