n95 problem

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Stefan_Mcgrady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 14:55

n95 problem

Post od Stefan_Mcgrady »

imam karticu od 2gb ,i odjednom mi se izbrisale sve slike i muzika ,ali mi pokazuje da mi je i dalje zauzeta memorija ... pokusao sam da resetujem tel ,ali i dalje se ne pojavljuju slike i muzika ....sta bi mogo da bude problem ? da li je u pitanju kartica ili telefon ???

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Moze biti do telefona, da ti je zabagovao. Jesi mu stavio ovaj poslednji SW? Moze biti i to da si sa nekom palikocijom pozakljucavao te foldere i zato ih sad ne vidis. A moze biti i da ti je kartica riknula. Jesi probao drugu karticu da mu turis? Ako nisi pokusaj pa ces videti :wink:

Stefan_Mcgrady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Stefan_Mcgrady »

jesam ,zadnji mu je SW ....ma nisam zakljucavao foldere,imam instaliran samo garmin u telefonu ...pokusao sam sa drugom , radi normalno kao i ovo sada ,problem je u tome sto i ova sadasnja radi normalno samo posle izvesnog vremena 2-3 dana odjednom nestanu slike i muzika ,i kada pokusam ponovo da ubacim neku muziku i slike sve je normalno kao da je kartica prazna ,a pokazuje mi da je zauzeta memorija od prethodnih slika koje su famozno nestale .......

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 20:52
Kontakt:

Post od tekt »

probaj da reinstaliras softwer,mozda je i do njega,zdnji je v35...meni se desavalo na n95 8gb kad sam ubacio v35 firmver i uradio backup podataka da mi od jednom nestanu aplikacije iz telefona i iz instalera,formatirao sam telefonsku i fles memoriju,sad radi bez greske

Stefan_Mcgrady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Stefan_Mcgrady »

pa ne verujem da je do njega ,odradio sam update pre par dana ....tj.kada sam ga i uzeo ....bitno mi je samo da zanim da li je do memoriske ,ako jeste da uzmem novu i onako sam planirao da uzmem neku vecu ...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ako sam te dobro razumeo, sa tom drugom karticom sasvim normalno radi? Onda si nasao problem, uzmi drugu karticu, one su barem sada jeftine, i preko citaca pokusaj da poskidas sa stare sve sto mozes :wink:

Stefan_Mcgrady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Stefan_Mcgrady »

da ta druga radi normalno ,kao i ova u telefonu :) ,jer sem toga sto su mi se izgubile slike i muzika ,ona radi normalno , sve ponovo moze da se ubaci u nju ....odradio sam i reset telefona ,formatirao sam karticu (po drugi put u 4 dana , prvi put kada mi se desilo,mislio sam da je nesto ubagovala kartica pa ce to da se sredi na taj nacin ali ...) ,i sada je ok ,ali dokle .... samo mi je birtno da ne bacim pare za novu karticu ,a da je problem bio do telefona a ne do kartice ...ali to cu izgleda tesko da utvrdim ... :?

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 20:52
Kontakt:

Post od tekt »

pa ako ti se javi isti problem pravac servis da ne bi bacao pare na kartice,mozda je u telefonu greska.....

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

Stefan_Mcgrady, pokusaj sa nekom od Brand kartica...tipujem na karticu.
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

Stefan_Mcgrady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Stefan_Mcgrady »

uzeo sam novu karticu ...apacer ...kazu da je ok kartica ....videcemo u praksi kakva je ...za sada nisam imao problema ...sve je jos uvek tu ... :unsure:

Odgovori