Nokia 5530 problem !

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
K850i
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 03. Feb 2009. 09:57

Nokia 5530 problem !

Post od K850i »

Pozdrav svima

Imam problem sa noki-om 5530 express music,telefon mi je pokisao i na telefonu sve radi ali kad me neko zove i cim pritisnem dugme da se javim telefon se ugasi ! jer imao neko iskustva sa ovim ili dal zna u cemu je problem...
Pozz

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

K850i, pokvasen je, verovatno... 8) ...procitajte temu u Lepljivim o kvasenju telefona.Konkretan problem moze se ustanoviti SAMO posle detaljnog pregleda unutrasnjosti telefona.
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

K850i, dobro si me potsetio da postavim slike za rešavanje pomenutog problema. Nije to od kvašenja, inače čest problem i zamena senzora za zatamnjivanje ekrana tokom razgovora bi bila privremeno rešenje nakon čega bi se pomenuti problem ponovo manifestovao posle 6-7 meseci okvirno. Ako ti je telefon dalje pod garancijom, odnesi to da ti zamene ( kod mene je druga priča, mali grad, oni nisu mogli to da obezbede itd. a ja da se akam sa tim nemam nameru, bitno da sam kako tako rešio stvar, a i za nauk mi je da ne kupujem više telefon sa tim senzorom ) Dalju diskusiju ćemo voditi na temu za 5530 koja se nalazi u S60 a ne u Nokia podforumu što često zbuni registrovane članove :

viewtopic.php?t=18178&start=120
Nokia Lumia 630

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

djolex, koliko sam JA razumeo telefon se UGASI a ne zatamni ekran???
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

Odgovori