Punjac za U.K. trziste
Punjac za U.K. trziste
Kupio sam Samsung Galaxy S GT-i9000 u Londonu,i dobio sam punjac za njihovo trziste. Video sam da postoji dodatak koji se stavi na punjac i onda odgovara za nase uticnice. Interesujeme da li ce to raditi kako treba ,da mi ne osteti bateriju posle mesec dana? Dodatak kosta oko 120din i isao bi na original punjac.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Pa nadji original i uporedi vrednosti voltaze i amperaze originala sa tim tvojim punjacem,mada i na tarabi pise da je pa nije
Onda ako hoces da budes jos sigurniji unimerom izmeri napon a izmeri mu i koliko ti mili ampera pokazoje i kada je na original i na tom tvom punjacu,ako su vrednosti iste to je to.

Onda ako hoces da budes jos sigurniji unimerom izmeri napon a izmeri mu i koliko ti mili ampera pokazoje i kada je na original i na tom tvom punjacu,ako su vrednosti iste to je to.
bojke1,
Radice kako treba.....
deksicom,
Ne razbacuj se molim te necim sto jako slabo poznajes,jer ovo citaju mnogi.
Kako ovo bre da uradi leba ti:
"izmeri mu i koliko ti mili ampera pokazoje i kada je na original i na tom tvom punjacu"
Prvo bi trebao da znas da se Ampermetar postavlja redno,sto znaci da mora da sece kabl od punjaca ka telefoni i onda izmeri TRENUTNU struju punjenja koja uopste nije merilo za to sto pise na punjacu.
Zasto ?
Pa zato sto na punjacima stoji napisana maximalna struja u mA koju taj punjac moze da pruzi.
U skolu ponovo,nauci Omov zakon,elektrotehnika se ne uci na internetu nego u praksi,
Samo dobronameran savet,nista licno jer znam da ces se naljutiti,kao i vecina koja nema pojma o necemu a pametuje,
pozz
Radice kako treba.....
deksicom,
Ne razbacuj se molim te necim sto jako slabo poznajes,jer ovo citaju mnogi.
Kako ovo bre da uradi leba ti:
"izmeri mu i koliko ti mili ampera pokazoje i kada je na original i na tom tvom punjacu"
Prvo bi trebao da znas da se Ampermetar postavlja redno,sto znaci da mora da sece kabl od punjaca ka telefoni i onda izmeri TRENUTNU struju punjenja koja uopste nije merilo za to sto pise na punjacu.
Zasto ?
Pa zato sto na punjacima stoji napisana maximalna struja u mA koju taj punjac moze da pruzi.
U skolu ponovo,nauci Omov zakon,elektrotehnika se ne uci na internetu nego u praksi,
Samo dobronameran savet,nista licno jer znam da ces se naljutiti,kao i vecina koja nema pojma o necemu a pametuje,
pozz
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
drgrga, postujem tvoje znanje ali postuj i ti malo tudje.U mom profilu zanimanje pise elektricar,posao pogonskog elektricara i elektronicara u fabrici radim vec 20 godina,znaci nepisem nesto napamet.Koliko mili ampera uzima baterija telefona se naravno moze izmeriti samo redno ali ako hoces biti u nesto siguran moras zrtvovati i seci jednu zicu.
Ampermetar sigurno nece pokazati istu vrednost ako je max.snaga punjaca 500 ma.ili 800 ma.

Ampermetar sigurno nece pokazati istu vrednost ako je max.snaga punjaca 500 ma.ili 800 ma.
Nemoj tako ovde smo da naucimo jedni od drugih a ne pisemo ovako nesto.U skolu ponovo,nauci Omov zakon,elektrotehnika se ne uci na internetu nego u praksi,

a sto bi se neko toliko cimao oko punjaca....potrosna je roba moze da crkne svaki dan,uvek moze da se kupi drugi...ako neces da ostatis bateriju(mada radice ti i sa dodatkom,jer i ja imam par tako sklepanih kablova) potrazi nov punac za nase trziste,trebalo bi da ima u nekoj malo bolje opremljenoj radnji....
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
bojke1, nego sve u svemu...JEDINA bitna stvar za Vas je da li je punjac namenjen da radi na 220V....sve ostalo zanemarite slobodno.
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!