Slabljenje signala, ima li popravke
- PeeT
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 11. Dec 2007. 19:23
- :: HTC Sensation
Slabljenje signala, ima li popravke
Evo ovako imam nokiu 6120c, od pre nekoliko dana, jedva uhvati signal, na mestima gde sam imao pun signal jedva uspeva jednu maksimum 2 od mogućih 7 da dobije, dok na puno mesta i nemogu da uhvatim signal, to se desava zadnjih nekoliko dana, jeste da mi je padao ali samo iz kreveta a to nije neka visina, nevolja je još veća što centru grada (Leskovac) ima skoro pun signal i servisi me vracaju i kazu mi da ne mogu to da poprave, jer da nema uopste signal tad bi mogli nesto da pokusaju. Naravno stavljao sam i kartice od drugih mreža u moj telefon i moju karticu u druge telefone ibude isto, na drugom telefonu pun signal, kod mene jedva ili uopšte. Takodje sam ga skroz otvorio uz pomoć specijalnih šrafcigera i očistio od prašine ali nije pomoglo. Moze li se nešto uraditi???
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
Flesovanje nema nikakvih dodirnih tacaka sa signalom, flesovanjem se popravljaju soft. kvarovi a ne hard.
Ako zelis nesto priblizno : - kvar je u mreznom delu, i sasvim je dovoljno da znas. Ostalo bi bilo neozbiljno jer ni kolega kao ni niko drugi ko se ovim poslom bavi profesionalno nece nagadjati.
P.S. Mislim da ako budes posecivao servise slicne onom kojem si nosio, posle istih niti kolega niti iko mu nece moci pomoci. Zato je bolje da odma odradis valjano.
pozz.
Ako zelis nesto priblizno : - kvar je u mreznom delu, i sasvim je dovoljno da znas. Ostalo bi bilo neozbiljno jer ni kolega kao ni niko drugi ko se ovim poslom bavi profesionalno nece nagadjati.
P.S. Mislim da ako budes posecivao servise slicne onom kojem si nosio, posle istih niti kolega niti iko mu nece moci pomoci. Zato je bolje da odma odradis valjano.
pozz.