Igra slika na novom displeju, Nokia N77

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Spera
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 13. Jan 2010. 14:51

Igra slika na novom displeju, Nokia N77

Post od Spera »

Puko mi je bio display i stavio sam novi. Od tad slika na njemu poigrava. Bilo sta da otvorim ili ne otvorim, slika se na svakih 5-10 sekundi pomeri tako sto mi recimo gornja polovina slike ode dole, a donja gore, ili tako nepravilno se delovi slike pomere na drugo mesto. E to onda traje 1-2 sekunde i onda opet za 5-10 sekundi se zezne. I tako u krug... E jos nesto. kad otvorim u galeriji Images&videos i kad otvorim kameru i bilo koju igricu, slika krene neprestano da igra, kao na starom televizoru.
Jel ima ovome svemu spasa?

cyber_vrbas
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36

Post od cyber_vrbas »

Ima, kako da ne. Samo nam reci koji je displej i odakle si ga nabavio ?

Spera
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 13. Jan 2010. 14:51

Post od Spera »

Nabavio ga tu preko neke lokalne prodavnice opreme... Prvo sam nabavio kopiju neku i imao navedeni problem, a onda sam narucio drugi, navodno original, ali se nije nista promenilo...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Spera, a da je "pera otisao pravo u policiju", odnosno da je Spera odneo telefon pravo u servis verovatno bi mu displej radio i manje ili isto bi ga kostalo kao dva displeja koja ne rade?

*** Kada sam, pre dvadestetak godina, kao srednjoskolac iz Tesle, bio na praksi u jednom servisu, tamo je jedan majstor voleo stalno da ponavlja onu staru majstorsku "najvise volim one sto hoce da prvo sami da poprave/zamene - posle ima vise posla i zarade za mene" ;-) ****
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Spera,

Ovo "navodno original" je kljucno u istrazi :wink:

Odgovori