Nokia N95 8gb problem sa memorijom
- vlajko69
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 23:00
Nokia N95 8gb problem sa memorijom
Odjednom,nicim izazvano,izgubila se memorija i sve sa njom.Naime,probudio sam se ujutru,i video da se telefon vratio na default temu,video sam i da su mi se poremetile precice na ekranu,odmah mi je bilo sumnjivo.Kad potrazis memoriju,prikazuje samo memoriju telefona.Jedan dan se povratilo posle soft i hard reseta,ali od juce ponovo nema memorije i nista ne pomaze.Ima li leka,i sta je uopste lek?Hvala,pozdrav.
Mesto za Vasu reklamu
- vlajko69
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 23:00
drgrga,
Hvala na odgovoru,na tako nesto sam i sumnjao,kolega sa posla,bivsi serviser mi je napomenuo samo da je moguce da je se memorija samo fizicki odvojila od ploce i da tako zeza,da moze da se proba zagrevanjem duvaljkom,tj. da se mem. ponovo priljubi uz plocu,ali da su mali izgledi,uglavnom se svodi na ono sto si i ti napisao.Opet hvala,a telefon je u garanciji,znaci servis...
Hvala na odgovoru,na tako nesto sam i sumnjao,kolega sa posla,bivsi serviser mi je napomenuo samo da je moguce da je se memorija samo fizicki odvojila od ploce i da tako zeza,da moze da se proba zagrevanjem duvaljkom,tj. da se mem. ponovo priljubi uz plocu,ali da su mali izgledi,uglavnom se svodi na ono sto si i ti napisao.Opet hvala,a telefon je u garanciji,znaci servis...
Mesto za Vasu reklamu