K750i - veliki problem

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
djole__kg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 06. Jan 2011. 00:25

K750i - veliki problem

Post od djole__kg »

Ovako...Imam k750i vec 4 godine, do sada nikakvih ozbiljnih problema nisam imao, nesto oko tastera kamere, dzojstika, ali sve sam resavao sam ciscenjem islicno...
E sada imam veliki problem... Postavio sam sifru za zastitu teleona pri ukljucivanju( start up code), medjutim crkla mi je tastatura kada stisnem jedan broj otkucava mi dva uzastopno. Mislio sam da je tastatura, ali kazu mi u servisu da je neko kristal kolo i traze 20e da to zamene.

Da li postoji mogucnost da nekako restartujem telefon preko racunara na neko fabricko podesavanje? Tastatura mi nije bitna zelim samo da mi radi telefon da mogu da se javim na poziv? Radio sam flesh preko xs++ sve je bilo ok ali jos uvek mi trazi kod....

Ako postoji neka tema na forumu o ovome izvinjavam se, pretumbao sam ceo forum i nisam nasao nista slicno...

Unapred zahvalan....

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

djole__kg, mogao si recimo da prvo proucis ovu temu i tamo postavis pitanje, posto ti ocigledno ne zelis servisiranje vec samo zelis da iskljucis start-up sifru.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

djole__kg,

Nisu normalni sa cenama,kada bih ja tako zaradjivao gde mi bio kraj..... :smutny:

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

djole__kg, resetuj šifru preko XS++ i to je to .
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

djole__kg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od djole__kg »

tomas.hokenberi, procitao sam temu i nigde resenja za moj problem...

Nikola031, ne zelim da resetujem, vec da iskljucim sifru jer mi ne radi tastatura, ja znam sifru ali ne mogu da je unesem...

Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

djole__kg, resetujes == iskljucis. Daklem probaj ono sto ti je preporucio Nikola031 da iskljucis sifru preko XS++
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

djole__kg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od djole__kg »

Evo upravo radim i nikako da mi uspe... cak sam i stavio softver od w800 i dalje trazi sifru ... Muke zive :D

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

djole__kg, imaš u GDFS odeljku u XS++ opciju read phone code koja resetuje šifru, samo klikni na nju (pre toga obavezno backup GDFS) i to je to.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

djole__kg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od djole__kg »

Nikola031, znam ali mi tu samo prikazuje moju sifru, Platforma mi je DB2010 tako da ne mogu da je vratim na 0000, ali i da mogu ne bi mi bilo od pomoci jer ne mogu da je unesem....

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

djole__kg,

Cek bre......cemu toliko mucenje ? Ja ne vidim resenje tvog problema sve i da se sifra resetuje,to jest da je ne trazi vise.Ako kazes da uvek kuca jedna tipka,to znaci da neces moci ni da se javis na poziv ili suprotno (sam ce se uvek javljati),i sta je to onda......ili baci taj krs u kantu i ne muci se vise ili plati popravku pa koristi kao covek telefon ! :uhuh:

djole__kg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od djole__kg »

drgrga, ma ovo radim cisto iz radoznalosti, a i hocu sam da uradim nesto-ako mogu. Imam jos 2 telefona koja koristim, nije to zbog toga.
A od tipki ne rade mi 1 2 4 5 7 8 i 0 ostalo je ok, tako da ne bi bilo problema oko javljanja. . .

Znaci ljudi nema pomoci? :)

Odgovori