Imam problem sa k850: na svakih 2 do 15 sekundi ekran se iskljuci, ali tipke i dalje svetle. Zatim moram da sacekam da se i tipke ugase da bih ponovo mogao da vidim sliku (kada pritisnem neko dugme). Nekada je slika vidljiva 15-ak sekundi, a nekad se iskljuci vec posle 2 sekunde. Inace, telefon je u funkciji i kada se iskljuci ekran. Kada ekran stavim ispod jakog svetla po malo vidim sliku. Takodje, primetio sam da se ekran gasi samo kada pritisnem neku tipku. Ako pritiskam samo 'soft keys' normalno radi. Kada pustim neki clip takodje normalno radi.
Tekst je kopiran iz neke teme odavde. Imam identican problem. Ako neko moze da mi resi isti, a pritom da me ne odere, kontakt na pm. Pozdrav
Problem kod SE k850
Murinho@ Nisam ni probao da ga flashujem jer nisam SE korisnik, vise sam "rakijski". Salim se, nosim samo telefone sa windows platformom, to poznajem. Citao sam o flashu SE telefona i pravo da ti kazem nikako da nadjem sve na jednom mestu.. Ili su linkovi pukli ili nisam siguran u nesto.. do duse sve to traje jedan dan jer sam telefon takvog nabavio za neku smesnu lovu, kapiram i ja da je 90% do softvera. Bilo bi mi od pomoci da mi neko sibne link gde bih mogao da se snadjem ili da mi se neko javi putem pm ko bi mi to odradio za neki kes.. Pozdrav, hvala ti u svakom slucaju..