Keva mi je uzela postpaid telefon!!!i sad kod nas nema te vip mreze!!!nije jos pokrivena, pa me sada interesuje ima li gde da se kupi ona antena za bolji prijem mreze!!ja znam da puno starih telefona ima onaj prikljucak za antenu!!!
Koliki je efekat te antene???
hvala
Antena za mrezu
paffke2,
Efekat je odlican,ali meni nije jasno da jos uvek postoje mesta koja nisu pokrivena signalom.....
Elem,sa tom antenom,mobilni ti je kao fiksni,antena mora da se okrene ka prvom repetiroru,i bice sve OK,kod mene u gradu postoji covek koji godinama pravi antene i zovu ga Pera antena,ako ti treba broj,poslacu ti preko pm......
Pozdrav,
Efekat je odlican,ali meni nije jasno da jos uvek postoje mesta koja nisu pokrivena signalom.....
Elem,sa tom antenom,mobilni ti je kao fiksni,antena mora da se okrene ka prvom repetiroru,i bice sve OK,kod mene u gradu postoji covek koji godinama pravi antene i zovu ga Pera antena,ako ti treba broj,poslacu ti preko pm......
Pozdrav,
cao ja imam isti problem sa mrezom kod mene ima mreze ali mnogo varira signal tako da se cesto veza prekida i ne moze normalno da se prica,zato molim ako mozete da mi posaljete kontakt za peru antenu
.doduse ja imam antenicu malu i mislim da ce mi zavrsiti posao ali ne mogu da nadjem konektor za antenu za siemens m35i