Problem baterija t715

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
drift
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 21. Jan 2009. 18:55

Problem baterija t715

Post od drift »

Pozdrav svima,kupio sam se t715 pre nekoliko meseci,pojavio mi se problem sa baterijom (telefon nije hteo da se puni.. )Telefon sam nosio u servis i tamo su mi napunili bateriju.. I rekli su mi da nesmem da dopustim da se baterija skroz isprazni... Medjutim nisam imao vremena da napunim telefon.. i baterija se ispraznila i kad pokusam da je napunim preko punjaca nece da se puni.. :( Ocistio sam je ali i dalje nece, da li postoji mogucnost da napunim nekako bateriju kod kuce da ne nosim opet telefon u servis ? hvala unapred :shock:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Moze ali neznam koliko si spretan u tome.Nadji neki punjac sa odgovarajucim naponom i pazljivo spoj plus i minus krajeve i kada uspstavis kontakt puni je tako oko 5 minuta i stavi je u telefon pa probaj dali ima efekta.
Ili jos bolje izmeri je unimerom pre punjenja i izmeri je posle tih 5 minuta pa ces videti dali se napon povecao.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

drift, a mozes i da kupis externi punjac i da tako "probudis" bateriju..:) To mozes da kupis i na "buvljaku" za 200 din..;)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

drift, ne razumem tu dve stvari: (1) Kako se baterija skroz ispraznila? Telefon se automatski gasi kada u bateriji jos uvek ima koji % energije, upravo da bi se izbegli ovakvi problemi. Skroz je se mogal isprazniti samo ako je posle toga jos neko vreme stajala pre punjenja. (2) Nije mi jasno kako nisi imao vremena da napunis telefon. Zar nikad nisi imao kojih pola sata slobodno u toku dana da povezes telefon sa punjacem i malo dopunis bateriju?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

drift
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 21. Jan 2009. 18:55

Post od drift »

Hvala na odgovorima,sutra cu da pogledam taj "Externi punjac"... @deksicom,nisam bas spretan .. :)

Nije mi jasno zasto se ovo desava na t modelima? na mom k800i (rip my best phone :cry: ) sve je bilo ok nisam ga punio 2-3 dana i sve je bilo ok... Izgleda da cu uzeti uskoro n73...

@tomas.hokenberi,sve je bilo normalno do juce telefon se ugasio sa porukom da je prazna baterija.. danas sam pokusao pre nekih 20 minuta da je napunim preko punjaca.. ali telefon uopste ne reaguje na punjenje nemoze da se upali... Imao sam isti problem pa su mi u servisu napunili bateriju... :(

Pisali smo u isto vreme..
SE c905,HTC smart,Motorola ROKR e1

Odgovori