Jack za slusalice

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Anony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
:: iPhone 6 16GB Silver

Jack za slusalice

Post od Anony »

Treba mi mali savet. Situacija je sledeca. U oktobru sam uzeo u Telenoru HTC Desire, tako da kod njih imam garanciju u periodu od 2 godine. E sad, pokvario mi se jack za slusalice. Kada stavim slusalice (bilo koje) jednostavno telefon nista ne registruje, a zvuk se cuje samo na zvucniku telefona. Da li neko ima predstavu koliko je kvar tezak i sta mi preporucujete? Da li da telefon nosim u Telenor ili u neki privatni servis? Iskreno, meni se ne radi ni jedno ni drugo, jer ako odnesem u Telenor postoji rizik da cekam na telefon malo duzi period i moram da im ostavim telefon (sto mi se nikako ne radi sa svim kontaktima, porukama, aplikacijama, ... ) a ako odnesem u neki privatni servis mozda mi ne priznaju garanciju kasnije u Telenoru u slucaju (ne daj boze) tezeg kvara a i sumnjam u strucnost drugih, neovlascenih servisera. Ima neko neki predlog, savet....? Hvala

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Anony,

Ono sto je sigurno:

1) Akoo odneses u privatan servis...SIGURNO ces izgubiti garanciju u ovlascenom Telenorovom,jer se aparat mora otvoriti,a to je vidljivo....

2) Ako odneses u Telenorov ovlascen servis,neces toliko cekati sigurno ali vrlo je moguce da ti nece ni resiti problem,vec konstatovati fizicko ostecenje,koje ce biti dokumentovano slikom ostecenog dzeka(na primer),i cenom popravke od koje boli glava........

3) Sto se tice strucnosti,njihov ovlasceni servis(servisi),znaju samo onoliko koliko im treba.....
Na drugoj strani imas gomilu privatnih servisa i svi kao nesto rade,70% nema pojma sa zivotom,ali zato biras i ides kod proverenih majstora koji godinama rade samo mob.telefone i mogu slobodno da drze predavanje tim "ovlascenima".......
Pozdrav,

Odgovori