nokia c6-00 ne radi vibracija

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 00:55

nokia c6-00 ne radi vibracija

Post od Murinho »

telefon je kupljen u avgustu i do pre 3 dana je radio bez greske i odjednom je vibracija prestala da radi...radio sam i reset,ali jednostavno se izgubila kao da je crkao deo koji je proizvodi...da li bi to mozda bio slucaj...telefon je kupljen u vipu i imam njihovu garanciju ali smaraju sa nekim rokovima kolko ce da zadrze pa im nisam dao...uglavnom devojka tamo mi je rekla da je softverski problem...sta vi mislite?
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Murinho,

Softwerski nije,hardwerski jeste.....bolje nek ga ostavi na servis ili nosite u neki servis drugi gde ce biti gotov za dan,dva ali onda gubite fabricku garanciju..... ocekivana cena popravke 15-20 eur.....pozz

siki069
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 22. Sep 2010. 20:48

Post od siki069 »

Držaće ga 45 radnih dana (više od 2 meseca) u VIP-u.
Preflešovaće ga, što neće rešiti problem, i vratiće ti neispravan telefon.
Nosi u neki lokalni servis i popravi. Ne bi trebalo da košta puno.
Nemoj da dangubiš sa austrijskim hoštaplerima.
Gubiš garanciju koju realno i nemaš.

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Murinho »

juce se vibracija vratila sama od sebe posle 10 dana...znaci nije radila uopste ni u jednom profilu,a bilo je podeseno da je ukljucena i eto juce je zazvonio telefon i vidim vibrira....nisam ga dao u vip ni u servis...nzm kako se desilo,al meni super....

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Meni ponekad na n79 vibracija se sama iskljuci ali ja ponovo aktiviram profil opsti u kome je ona ukljucena i ona proradi. Sumnjam da me zeza neka aplikacija jer sve zivo isprobavam a ko da radi opet reset :wacko: . Mozda je i kod tebe do neke app......

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Murinho »

nzm....ali uglavnom pisalo je da je upaljena,a nije radila i odjednom proradi :) sve u svemu izbegao sam prepiranje sa vipom oko zadrzavanja telefona jer im nisam ni ostavio

Odgovori