telefon je kupljen u avgustu i do pre 3 dana je radio bez greske i odjednom je vibracija prestala da radi...radio sam i reset,ali jednostavno se izgubila kao da je crkao deo koji je proizvodi...da li bi to mozda bio slucaj...telefon je kupljen u vipu i imam njihovu garanciju ali smaraju sa nekim rokovima kolko ce da zadrze pa im nisam dao...uglavnom devojka tamo mi je rekla da je softverski problem...sta vi mislite?
Softwerski nije,hardwerski jeste.....bolje nek ga ostavi na servis ili nosite u neki servis drugi gde ce biti gotov za dan,dva ali onda gubite fabricku garanciju..... ocekivana cena popravke 15-20 eur.....pozz
Držaće ga 45 radnih dana (više od 2 meseca) u VIP-u.
Preflešovaće ga, što neće rešiti problem, i vratiće ti neispravan telefon.
Nosi u neki lokalni servis i popravi. Ne bi trebalo da košta puno.
Nemoj da dangubiš sa austrijskim hoštaplerima.
Gubiš garanciju koju realno i nemaš.
juce se vibracija vratila sama od sebe posle 10 dana...znaci nije radila uopste ni u jednom profilu,a bilo je podeseno da je ukljucena i eto juce je zazvonio telefon i vidim vibrira....nisam ga dao u vip ni u servis...nzm kako se desilo,al meni super....
Meni ponekad na n79 vibracija se sama iskljuci ali ja ponovo aktiviram profil opsti u kome je ona ukljucena i ona proradi. Sumnjam da me zeza neka aplikacija jer sve zivo isprobavam a ko da radi opet reset . Mozda je i kod tebe do neke app......
nzm....ali uglavnom pisalo je da je upaljena,a nije radila i odjednom proradi sve u svemu izbegao sam prepiranje sa vipom oko zadrzavanja telefona jer im nisam ni ostavio
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.