Htc hd2 - (ostecen)

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Incognito
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 24. Apr 2011. 18:07

Htc hd2 - (ostecen)

Post od Incognito »

Hristos vaskrese.
Imam jedan problem, pa bih zamolio malo strucnije clanove foruma da mi pomognu u vezi ovoga... Imam Htc hd2, koji mi je sinoc ispao iz dzepa od jakne, i pao je na gornju levu ivicu i pri padu mi je puklo staklo kucista, tj staklo na ekranu. Staklo se poprilicno rasprslo ali telefon kao i tac i dalje rade... Nasao sam novo kuciste za telefon za 50 evra. Zanima me koliko bi me kostala popravka i kojim principom se menja uopste kuciste, posto sam primetio da je plasticni deo kucista izliven znaci nema razdvajanja... Da li se prvo skida staklo ili kako vec? I da li postoji mogucnost menjanja samo stakla na kucistu?
Hvala u napred! Srdacan pozdrav!

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 20:35

Post od dakiza »

To nije obično zaštitno staklo(plastika) to je digitajzer odnosno touch. Što se tiče zamene, sačekaj da se javi neko od servisera da ti kaže da li može samo to ili mora u kopletu sa displejem. Pozdrav!

bobex
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Apr 2011. 20:51

Post od bobex »

mom drugu je isto tako ispao direkt na ekran,on je napukao ali je i dalje radio otisao je u vip i rekli su mu da je to samo staklo koje kosta oko 80,90 evra,msm da ti se ne isplati da ga popravljas ako ces ga imati jos koji mesec jer cena brzo padaju

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Ljudi danas izlazim iz kola i ispadne mi telefon u futroli i ja ne primecujem,odlazim do kioska i odmah nailaze kola koja su ga pregazila. Napuklo je skroz ono staklo al ladno mi stizu poruke i radio mi poziv kad sam uzeo drugi telefon da vidim gde sam ga izgubio. Sta mi je najbolje da radim? Da li da menjam ili da li mogu ovako nekako da ga uvaljam za delove ili tako nesto? :(
Nokia Lumia 1520

cyber_vrbas
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36

Post od cyber_vrbas »

Ako si zainteresovan za neku skromnu cifru (da ga prodas) ja sam zainteresovam, cena i sve ostalo ba PP.

pozz.

Odgovori