HTC Desire - problem sa fizickim dugmicima ispod ekrana

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Jul 2008. 03:57
:: LG G2 32gb Black

HTC Desire - problem sa fizickim dugmicima ispod ekrana

Post od pimplo »

Imam HTC Desire vec godinu dana (prva serija AMOLED, Telenor, nisam stavljao druge ROMove, znaci stock sa svim update-ovima do sad) i pre manje od mesec dana javio mi se problem koji pocinje sve vise da me nervira. Prvo je pocelo sporadicno a sad je bas ucestalo, "back" dugme mi ne radi! Desava se da pritiskam po nekoliko puta da mi prihvati komandu. Lagani klik uopste vise ne radi, moram bas da pritisnem da bi uhvatio kontakt. Slicna situacija je i sa "meni" dugmetom samo ga ne koristim toliko cesto tako da mi to i ne smeta. Dodao bi da mi je do sad samo jednom ispao i to bez vidljivih posledica al to je bilo nakon par nedelja koriscenja, znaci nije od toga. Imam garanciju jos uvek, ali me zanima da li se to jos nekom drugom desilo/desava i kako je (ako je) resio problem kod nas. Na netu sam video kod stranaca da ovo i nije bas redak problem.

P.S. Sad mi je jasno zasto su prestali da ugradjuju fizicke dugmice u nove modele

P.S.2 Ukoliko vec postoji slicna tema ja se izvinjavam administratorima, trazio sam i nisam je pronasao
HTC 10

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 20:35

Post od dakiza »

A da probaš hard reset. Postoji tema za HTC Desire. Pozdrav!

Zaključana tema