Dell Streak- Punjac!

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Dell Streak- Punjac!

Post od Pera Detlic »

gde se moze nabaviti punjac odnosno USB za pomenuti model?
i koja bi bila cena?

hitno mi je potreban! :unsure:
Samo nek se rolaju....sarme.

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Pera Detlic, pokusaj da googlas malo, ali ne brini se... ja sam to uradio za tebe, pa sam ti nasao internet stranicu gdje imas sve za mob :D
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

he he, zavodnick, pa naravno da sam guglao prvo... ali sam nasao jedino u tehnomaniji koji kosta 35 evra, sto mi je malo napucano za jedan punjac!

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

bilo ko ?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Нажалост, можеш да чекаш једно месец дана док не стигне поручени са нета http://tiny.cc/im818 или да платиш тих 35е. Појури и по огласим, можда неко има...
Слобода или смрт

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Pera Detlic, a jel Dell Streak ima microUSB prikljucak? Ako ima onda bi bilo koji USB punjac + odgovarajuci kabl trebalo da radi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

Ma meni bitno u stvari da nadjem USB kabl, lako cu da nadjem usb punjac... U krajnjem slucaju, punicu ga preko kompa neko vreme... A prikljucak gore je identican kao za ajfon, ali naravno da ne odgovara! Udje do pola, dalje nece.. A ne dobija kontakt sa strujom...
Jao ljudi pomagajte! Ako ga ne uzmem danas-sutra, ode mast u propast, nista od Dell-a...
U krajnjem slucaju bih ja i uzeo taj od 35€ ali tek sad vidim da ga ni oni trenutno nemaju, jedino da se narucuje....

Jao, dodje mi da placem od situacije...! Obisao sam pola BG-a u 85% radnji/servisa su me gledali ko da sam izvadio svemirski brod iz torbe i jos trazim od njih da ga uparkiraju...
Jaooooo... :cry: :cry: :cry:

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Pera Detlic, pa ne znam sta da ti kazem... Malo ces tesko to da nadjes kod nas ! Probaj da ides na ebay.com pa da od tamo porucis ili tako nesto ?! :D Jesi li tamo pogledao cijene kako se krecu ?! Sretno :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

Pa ne znam kako se uopste kupuje preko eBay-a, nisam nikad kupovao tako... Jel mozes da mi pojasnis kako to ide za srbiju?

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

definitivno u CELOM BEOGRADU nema gde da se kupi samo punjac ili samo usb za Dell Sreak...! :angry:

morao sam da narucujem preko neke firme iz Subotice [koja verovatno porucuje iz Madjarske] da bi mi stigao za par dana, sad jos samo da cekam... :dry: naravno cena je 35e. :cry: jbg. sta da radim kad sam se uhvatio za Dell telefon, da zivim negde drugde, verovatno ovo sada ne bi bio problem... :uhuh:
uff, sad me samo par dana razdvaja od uzivanja u 5 incha.. ahhh... :roll: :roll:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Pera Detlic, pa kako izgleda taj USB kabl za Dell Streak?Zar ne koristi standardni microUSB konektor? Ako nije onda je to jako ruzno od Dell-a.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

tomas.hokenberi, ma nesto slicno kao iphone onako siroko a tanko .

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Pera Detlic
Позови их па питај, они могу да наруче.
http://www.e-ducan.com/
Слобода или смрт

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

tomas.hokenberi, nije standarni.. :disgust: ma identican je kao za iPhone, ali udje do pola i nece dalje, niti daje bilo kakav kontakt...
bestboy, aj pogledacu sutra link sa desktopa... Mrsko mi nesto sa ajpoda... :)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Pera Detlic, onda nije identican vec samo lici. Uvoznik (Comtrade?) naravno, po starom srpskom uvoznickom obicaju, nema opremu i rezervne delove?

cyber_vrbas
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36

Post od cyber_vrbas »

Uvoznik nema zakonsku obavezu da drzi "dodatnu" opremu, posto ista ne spada u rezervne delove, a isto tako niti ima obavezu da prodaje "rezervne" delove.

Obavezu da ima "rezervne" delove ima OVLASCENI servis. Ali opet i to nije obaveza, u zavisnosti od LEVEL (nivoa) servisa dobijenog od proizvodjaca uredjaja (opet nema veze sa uvoznikom Telefona ili bilo koje druge tehnicke robe)

Bitno je ne mesati "babe" i "zabe", razgraniciti obaveze Uvoznika Tehnicke robe, Ovlascenih servisa.

Bitno je razgraniciti sta je "dodatna oprema", a sta su "rezervni delovi".

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

cyber_vrbas, ko govori o obavezi? Ovde se radi od dobroj poslovnoj politici. Imati USB kabl za uredjaj koji prodajes (makar to bile kolicine tipa 1 na 50 kom uredjaja) je znak dobre poslovne politike i postovanja kupaca. Uvesti iskljucivo proizvod, uvaliti ga kupcima , a nemati nista od bitne dodatne opreme (USB kablovi, baterije, ...) je jednostavno znak lose poslovne politike. Tu nije bitno sta je "oprema", a sta su rezervni delovi. Da napravimo analogiju - zamisli uvoznika laserskih stampaca koji nikada ne uveze tonere (a to se inace desavalo sa nekim modelima u Srbiji).

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

tomas.hokenberi, totalno podrzavam tvoj stav! Kao kad bi prodavali automobile na gas a da u srbiji postoje tri pumpe sa gasom za koje niko ne zna... Msm jesmo takva drzava kakva jesmo ali ovakve stvari ne smeju da se dozvole... Mozda i ja preterujem sad, ali stvarno je uzas... :)

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Pera Detlic,

Lupetas gluposti........u Srbiji 90% pumpi prodaje gas....kreni u Grcku na more,pa ces videti da samo u Solunu mozes da sipas gas ,a to je clanica EU,onda ce ti sve biti jasno.............dakle tamo gde kuois DELL dobices i sve sto treba za njega.........

pozz
Poslednja izmena od drgrga u Sub, 02. Jul 2011. 19:05, izmenjeno 1 put ukupno.

cyber_vrbas
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36

Post od cyber_vrbas »

@tomas.hokenberi

Dobra poslovna politika nikako se ne vezuje za misljenje sacice kupaca, vezuje se za zakonsku obavezu, a ponajvise za politiku DELLA, generalni uvoznik NI PO KOJU CENU nesme da drzi u ponudi OEM ili COPY dodatnu opremu za proizvod koji prodaje. Sme iskljucivo ORIGINALNU, a koliko Vas je otislo u PIN SOFT ili u ALPHA COPY (NOKIA STORE) i kupila ORIGINALNI punjac ili bateriju i platila OGROMNU sumu ! Skoro niko, pa zato (po meni) uvoznik DELL-a ima poslovnu politiku da ne ulaze OGROMAN novac u ORIGINALNU opremu koju nece NIKOME prodati, jer ce se za koji dan na trzistu pojaviti OEM ili zamenska dodatna oprema.

To je poslovna politika menadzmenta uvoznika koja je zasnovana na iskustvu !

Ajd` uzdravlje, obrati se najbolje uvozniku, on ce ti dati najkopletniji odgovor, mozemo mi ovde razglabati o stvarima koliko hocemo !

Odgovori