samsung i900 omnia 16gb...pomagajte...

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
stefanns94
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Jun 2011. 23:12
Kontakt:

samsung i900 omnia 16gb...pomagajte...

Post od stefanns94 »

ljudi kupio sam polovan tel i sve mi se naizgled cinilo ok...al onda sam poceo da saljem pesme i pisalo je memory full...koliko sam skontao popunio sam "rom" ili tako nesto...90mb je u pitanju...onda sam potrazioonih "prteostalih" 16gb i op! nema ih! zvao sam prethodnog vlasnika i on kaze da treba nekakko da se formira ta memorija u servisu...kad sam ga odneo kod istih samo su me cudno pogledali i posle malo caprkanja rekli da tel uopste nema 16gb...dal je to moguce ili je neka greska u software-u ili hardware-u? pomagajte ljudi
Poslednja izmena od stefanns94 u Čet, 30. Jun 2011. 09:24, izmenjeno 1 put ukupno.
sido rodila si idiota!

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

stefanns94, pa mozes da odradis nadji na netu tako se radi factory reset na i900 i odradi, ali ce ti obrisati sve sa telefona i vratiti podesavanja na fabricka

stefanns94
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od stefanns94 »

i dalje ima samo 100mb...divota...baksuz...zna jos neko neki nacin il da ga nosim u servis???izgleda da cu bas morati da bacam pare na gluposti,...
sido rodila si idiota!

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

stefanns94,

To neces resiti tako lako....jer je verovatno crkla mass memorija od 16GB,pa ti sada sve smesta na svoju internu......

stefanns94
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od stefanns94 »

drgrga,
al sam se usrecio......jel se to moze popraviti i jel znas mozda koliko kosta....? kako se to moze desiti nije mi jasno.... :dry:
sido rodila si idiota!

Odgovori